Нд, 2024-04-28, 11:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 33 34 »

 

 

Безвізовий режим з ЄС не буде давати права українцям відвідувати Велику Британію та Ірландію.

Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-05-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Наприкінці березня запрацював безвізовий режим для Грузії. За перші тижні безвізу до країн Шенгенської зони поїхали близько 7 тисяч громадян Грузії.


 

 

Безвізовий режим з країнами Євросоюзу не дає права на господарську або комерційну діяльність в шенгенській зоні, а також роботу за контрактом.


 

Авiaкомпанія Wizz Air 13 квітня 2017 року почaла виконувaти рейси з міжнaродного аеропорту «Львів» до польського Вроцлaва.


 

 

Прирост турпотока может обеспечить возможность посещать Турцию по внутреннему паспорту.


 

Україна і Туреччина підпишуть угоду про спрощення візового режиму між країнами. Підписання документа відбудеться під час візиту прем’єр-міністра України до Анкари.


 

 

1 липня "Укрзалізниця" відкриє новий залізничний маршрут до Польщі. Щоправда, курсуватиме не традиційний поїзд, а рейковий автобус.


 

 

Безвізовий режим між Україною та Європейським Союзом може набути чинності 12 червня.


 

 

Аеропорт "Бориспіль" попереджає про можливі зміни у розкладі рейсів через несприятливі погодні умови. Про це сьогодні 3 лютого йдеться на сторінці летовища у Facebook.


 

 

Угорський лоукост Wizz Air відновлює свою діяльність і з квітня 2017 року запускає новий маршрут - зі Львова до Вроцлава.


 

 

У новому списку найдорожчих міст світу від України найвищу сходинку посіла Одеса. Про це повідомляє Україна Туристична.


 

 

"Правительством Коста-Рики с декабря 2016 года введен безвизовый режим для граждан Украины, предъявителей любых типов паспортов, на поездки до 90 дней".


 

 

Поїзд за маршрутом Київ-Львів-Перемишль здійснив технічний проїзд за новим маршрутом.


 

Перший заступник міністра інфраструктури і глава наглядової ради ПАТ "Укрзалізниця" Євгеній Кравцов пояснює скасування послуги бронювання квитків на період новорічних свят тим, що даною послугою користувалися саме спекулянти.


 

 

"Українця затримали на пляжі в Паттайї, він бомжував. За рішенням тайського суду він був доставлений в міграційний розподільник у Бангкок, де очікував депортації з забороною повторного в'їзду до Таїланду".