Нд, 2024-04-28, 04:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 33 34 »

 

Не завжди відпочинок в Україні повинен бути пов'язаний з величезними витратами. Отримати гарні враження та яскраво провести відпустку можна і з відносно невеликим бюджетом. Цікаво, в чому секрет?

Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В Україні визначили сім найкращих історичних міст та містечок в рамках загальнонаціонального культурно-просвітницького проекту "Сім чудес України".


 

Одесса прекрасный город, она порадует своих гостей. В этом городе, который часто называют Южной Пальмирой Украины, сосредоточена вся главная активность южного региона страны.


 

Скорость – наркотик, к которому привыкаешь уже с первых километров. Драйв, адреналин и ощущение абсолютной свободы знакомы всем мотоциклистам.


 

 

Албанія скасує візи для громадян України. Проект двосторонньої угоди про лібералізацію візового режиму між Україною та Албанією було затверджено на засіданні уряду 8 вересня.


 

Одесса – это не просто город у моря. Одесса – это целая философия. Последние несколько лет этот город стал самым популярным южным курортом нашей страны. Море, теплый климат, расслабленная жизнь и целая палитра эмоций – все это Одесса.


Христианская община в Индии празднует Рождество с помпой, весельем. Оно начинается с фестиваля, 24 декабря и продолжается до Нового года.


 

Юг Одесской области, в частности, Измаильский, Ренийский, Болградский и Килийский районы является совершенно уникальным явлением по сравнению с остальной территорией Украины.


 

 

Міністерство закордонних справ закликає громадян України утриматися від поїздок до Туреччини у зв'язку з останніми подіями, пов'язаними зі спробою військового перевороту в цій країні.


 

 

Єврокомісар Йоганнес Ган впевнений, що рішення про візову лібералізацію з Україною буде ухвалене не пізніше жовтня.


 

 

Угорська авіакомпанія Wizz Air готова повноцінно повернутися в Україну цього року. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.


 

Акціонерна компанія "Українська залізниця" для задоволення попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом у літній сезон запустила 5 липня денний швидкісний поїзд категорії "Інтерсіті" №765/766 за маршрутом Київ - Миколаїв - Херсон.


 

Фахівці відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в Одесі рекомендують відпочивальникам упродовж найближчих днів утриматись від купання в Чорному морі на шести міських пляжах.


 

 

Президент Петр Порошенко выразил надежду, что Великобритания останется в объединенной Европе и продолжит защищать общие европейские ценности.


 

У наш активний і швидкоплинний час всі люди намагаються жити якомога веселіше і яскравіше. Як правило це не завжди виходить - бізнес, робота й інші справи іноді стають на шляху до відпочинку.