Пт, 2024-04-26, 21:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:49
Українця, який рік жив на пляжі без візи, з Таїланду депортують
Інші останні Туристичні новини

З Таїланду депортують українця з простроченою візою, який жив на пляжі, повідомляє Світ UA.

"Українця затримали на пляжі в Паттайї, він бомжував. За рішенням тайського суду він був доставлений в міграційний розподільник у Бангкок, де очікував депортації з забороною повторного в'їзду до Таїланду", – повідомив керівник консульського відділу посольства України в Таїланді Олександр Зуб.

За словами дипломата, чоловік прострочив свою візу на 337 днів і невдовзі його буде депортовано в Україну. Одяг для нього збирали представники українського посольства.

"Його рідні самоусунулися від процесу придбання йому авіаквитків, незважаючи на наші дзвінки на прохання цього громадянина. Завдяки волонтерам, які придбали квитки, стало можливим його повернення. Він також попросив про одяг... Безумовно, ми не можемо займатися його одягом, оскільки у нього в Росії проживає мати – молода і дієздатна, а також сестра в Україні, які повинні цим займатися безпосередньо. Але я вирішив допомогти по-людськи, і ми закупили йому верхній одяг", – розповів Зуб.

Дипломат заявив, що українець хоче зустрічати Новий рік в Україні з друзями, тому поспішає вилетіти до Києва до 20 грудня.

На своїй сторінці в Facebook Зуб подякував благодійникам, що допомогли українцю придбати одяг.

Раніше посольство України в Таїланді закликало українських туристів протягом року не одягатися у Таїланді яскраво та відверто через жалобу в зв'язку зі смертю короля Пуміпона Адульядета.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 853 | Додав: adminA | Теги: українця, Таїланд, без візи, рік, Пляж, депортація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]