Чт, 2024-04-25, 19:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:09
Впродовж доби бойовики 110 раз відкривали вогонь по позиціях українських сил
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні АТО 4 лютого загинув один військовий ЗСУ, ще 10 були поранені і двоє травмовані. Впродовж доби бойовики 110 раз відкривали вогонь по позиціях українських сил, повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

На маріупольському напрямку з 122-міліметрової артилерії та мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Богданівку, Мар’їнку, Новотроїцьке і Водяне. Зі стрілецької зброї і гранатометів терористи били по Гнутовому, Водяному і Широкиному.

Талаківку, Новотроїцьке, Мар’їнку, Водяне та Лебединське також обстрілювали снайпери.

На луганському напрямку з 152-міліметрової артилерії терористи обстрілювали Калиново-Попасну, Новозванівку і Троїцьке, а з 122-міліметрової артилерії і мінометів різних калібрів – Новоолександрівку, Кримське, Орехово, Попасну, Катеринівку, Троїцьке і Новозванівку.

З протитанкових ракетних комплексів бойовики неодноразово вели вогонь по українських позиціях в районі Кримського. З гранатометів, великокаліберних кулеметів терористи обстріляли Станицю Луганську в районі ділянки розведення сил.

На Донецькому напрямку з танків і мінометів різних калібрів бойовики неодноразово обстрілювали Авдіївку, шахту «Бутівка», Піски, Опитне, Верхньоторецьке, Зайцеве, Кам’янку та Луганське.

«Десятеро наших військових поранено, двоє травмовано, один загинув», – зазначили в прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська за останню добу показали максимальну інтенсивність ведення вогню по українських позиціях за період з лютого 2016 року і при цьому ведуть прицільний вогонь по цивільних об'єктах. Заступник голови Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ Олександр Хуг заявив, що в Авдіївці існує загроза гуманітарної та екологічної катастрофи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 635 | Додав: adminA | Теги: Вогонь, бойовики, 110 раз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]