Сб, 2024-04-27, 06:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 202 203 204 205 206 ... 241 242 »


Согласно официальной информации Госстата, в декабре прошлого года более 5% украинцев получают зарплату ниже, чем прожиточный минимум — то есть меньше 1 тысячи 134 гривен.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Если ранее высказывались опасения по поводу упразднения БТИ, то, как показывает практика, бояться нужно было не факта, а самой процедуры.




Правительство вводит горизонтальный контроль финансовых операций для крупных налогоплательщиков.



У січні цього року пройшов випробування вітчизняний швидкісний електропоїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу. Про це повідомляє прес-служба підприємства.



Зараз інвестори, як українські, так і іноземні, намагаються якомога швидше вивести з України свої активи та все частіше розглядають країни ЄС як нове місце базування своїх капіталів.



За дев'ять місяців 2012 року резидентам Кіпру виплачено доходів на суму 29,1 млрд грн, що становить майже половину (47%) від загального обсягу таких виплат.




Найбільший постачальник м'яса з України ввозив до Росії американську свинину з рактопаміном.


Незаконне рішення Вищого адміністративного суду України про позбавлення мандатів двох депутатів позафракційників - це маневр влади, покликаний відвернути увагу від питання персонального голосування у парламенті.



У буфеті Верховної Ради останнім часом особливо багатолюдно. В обідній час депутати і журналісти шуліками кидаються за столик, що ледь звільнився, не чекаючи, поки з нього приберуть брудний посуд.


Опозиція хоче відновити контроль над закупівлями держпідприємств, що здійснюють їх за власні кошти. Про це йдеться у законопроекті № 2207 опозиційних депутатів Кличка, Тягнибока, Яценюка, Чумака, Горобець, Головка.


Правительство Украины исключило пункт о финансировании формирования Единого государственного реестра граждан, которые нуждаются в улучшении жилищных условий, из соответствующего порядка использования бюджетных средств.



Засновник маловідомого ТОВ "СПК-Геосервіс", яке включили до угоди про розподіл продукції з Shell, Сергій Стовба  запевняє, що ця угода не змінюватиметься протягом багатьох років і не має корупційних ознак.

 

В ежедневно обновляемом списке самых богатых людей Украины, который составляет Forbes.ua, в первый раз появилась десятка богачей, чье состояние превышает 1 миллиарда долларов.


 
Нардеп фракции "Батькивщина” Андрей Сенченко повторно обратился с официальными запросами к министру инфраструктуры Владимиру Козаку и премьер-министру Николаю Азарову с просьбой предоставить копии контрактов на поставку электропоездов Hyundai.

 

В Казахстане разгорается скандал вокруг коррупции чиновников монополиста на рынке продажи украинского оружия, госкомпании «Укрспецэкспорт».