Чт, 2024-03-28, 12:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 209 210 211 212 213 ... 241 242 »



Ввечері 5 грудня у східній частині Ірану стався землетрус магнітудою 5,6, який забрав життя щонайменше п'ятьох людей.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



За це рішення проголосували 242 народних депутата з 351 зареєстрованих у сесійній залі. Партія регіонів дала 187 голосів, "БЮТ-Батьківщина" – 0, НУНС – 5, Компартія – 0, "Народна партія" – 20, "Реформи заради майбутнього" – 19, позафракційні – 11 голосів.



"Регіонал", екс-міністр оборони Олександр Кузьмук розкритикував проект держбюджету-2013 за відсутність в ньому видатків на будівництво і придбання житла для військовослужбовців.



В уряді визнали, що в 2013 році доходи держбюджету скоротяться, зокрема з причини погіршення зовнішньої економічної кон'юнктури, тому змушені обмежити свої витрати.


Компанія Kraft Foods скорочує свої позиції на українському ринку плиткового шоколаду: частку брендів "Корона" і "Мілка" відбирають більш дешеві марки корпорації Roshen.


У 2012 році для забезпечення Віктора Януковича та його підлеглих Державне управління справами та інші структури закупили на тендерах робіт, товарів і послуг на 635 млн грн. Загалом від 2010 року на утримання президента витратили 1,42 млрд грн.



Розгляд проекту держбюджету-2013 з пропозиціями профільного комітету і прийняття його в цілому планується на 6 грудня.Текст проекту бюджету на наступний рік на сайті Ради поки відсутній.



За кожного проживаючого депутата Верховна Рада перераховує готелю 500 грн. на добу. Платять і за сесійні тижні, коли депутат перебуває в столиці, і навіть за час, коли він їде додому.


Раніше директор департаменту з міжнародних відносин МВФ Джері Райс заявив, що МВФ ще не визначився з умовами продовження співпраці з Україною і не називає термінів візиту місії МВФ до України.


В самом худшем сне не мог себе представить, что на серьезном государственном уровне будет обсуждаться идея установить налог за каждое сказанное слово. Потому что налог на продажу валюты — такого рода налог, как на вдох воздуха.


Реформа місцевого самоврядування, запропонована адміністрацією президента, законодавчо забезпечить права територіальних громад на добровільне об'єднання і впровадження активного міжмуніципального співробітництва.



Компанія Gas Natural Fenosa не підписувала ніяких контрактів щодо інвестування в проект з будівництва LNG-терміналу в Україні, і не очолює жодного консорціуму з розвитку вищевказаного терміналу.



Найбільша в Україні фінансово-промислова компанія System Capital Management Limited (СКМ), що належить бізнесменові Рінату Ахметову, придбала 31,129% акцій (77 537 919 штук) підприємства "Донецьккокс".



Державні інспектори з карантину рослин виявили у партії салату, яка надійшла з Іспанії, небезпечного шкідника. А у вантажі соняшнику, який прибув з Молдови, було виявлено два карантинних бур’яни.





Партія "УДАР" виступає за обмеження низки депутатських пільг, наголошує лідер політсили Віталій Кличко.