Пт, 2024-04-19, 09:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:03
Пройшов випробування і може замінити Hyundai перший український швидкісний потяг
Інші останні Економічні новини
У січні цього року пройшов випробування вітчизняний швидкісний електропоїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"Він здійснював додаткові випробування за маршрутами Київ-Харків, Київ-Донецьк, Київ-Львів і Київ-Харків-Полтава-Кременчук", - йдеться в повідомленні. З Києва до Кременчука у вагонах поїзда їхали члени міжвідомчої приймальної комісії.

Члени комісії спостерігали за поведінкою поїзда в дорозі, роботою всіх систем, дотриманням графіка руху та іншими параметрами. Проводили робочі наради безпосередньо в дорозі, ставили запитання та отримували відповіді від творців поїзда - технічного директора, заступника голови міжвідомчої комісії Сергія Лутоніна, начальника проектно-конструкторського управління Олега Шкаброва, головного конструктора моторвагонного пасажирського рухомого складу Георгія Ігнатова.

Комісія вирішила, що електропоїзди виробництва КВБЗ відповідають вимогам технічного завдання Укрзалізниці.

"Перший заступник генерального директора Укрзалізниці Микола Сергієнко зазначив, можливо, новий потяг незабаром вийде на маршрути Донецьк-Сімферополь, Харків-Сімферополь", - розповідають представники підприємства.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Микола Азаров у серпні 2012 року заявив, що Україна вже не купуватиме корейських потягів Hyundai, а зверне увагу на потяги вітчизняного виробництва. "Крюківський вагонобудівний завод створив поїзд не кращий і не гірший за Hyundai", - зазначив прем'єр.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1446 | Додав: adminA | Теги: hyundai, випробування, український швидкісний потяг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]