Сб, 2024-04-20, 14:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:59
Дороги аварійно небезпечними визнав гендиректор "Укравтодору"
Інші останні Економічні новини
Близько 100 тисяч квадратних метрів київських доріг з 300 тисяч, що вкрилися ямами, є аварійно небезпечними.

Таку заяву зробив генеральний директор "Укравтодору" Георгій Глинський на засіданні Київміськадміністрації, передають "АвтоНовости".

За словами чиновника, його відомство вже почало ліквідувати ями на дорогах. Починаючи з 14 лютого, були залатані майже 15 тисіч квадратних метрів доріг, більше поки що не дозволяють зробити погодні умови. Глинський запевнив киян, що шляховики готові працювати цілодобово, на даному етапі ремонтні роботи ведуть 26 бригад.

Ліквідація всіх ям на столичних вулицях триватиме до 15 травня. У 2013 році на поточний ремонт столичним шляховикам потрібно 272 млн грн, із цієї суми вже перераховано 20 млн грн.

Нагадаємо, Кабінет міністрів схвалив концепцію державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на 2013-2018 роки.

Раніше повідомлялося, що син президента України Віктор Вікторович Янукович звинуватив у розбитих дорогах суворий український клімат: "Що стосується стану доріг, то у нас цього року по-справжньому сніжна зима, і дороги, як кажуть, зійшли разом зі снігом".

У той же час голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов заявив, що термін експлуатації дорожнього покриття в Києві вичерпали 85% столичних доріг.

Повідомлялося, що депутат від фракції "УДАР" у Київраді Олексій Давиденко зауважив, що влада Києва не фінансувала у 2012 році робіт з ремонту доріг.

У Києві під офіс "Укравтодору" водії принесли автомобільні покришки, поламані бампери та фари

У той же час у понеділок 18 лютого в Києві близько сотні водіїв принесли під офіс "Укравтодору" частини своїх автомобілів, розбитих на столичних дорогах, повідомляє "Українська правда".

Основна мета дійства - змусити "Уравтодор" виконувати свою роботу і ремонтувати дороги.

"Кожен автомобіліст, який потрапляє в яму, по-перше, згадує чиюсь маму, потім "Укравтодор", а потім "покращення", - розповів один з організаторів акції Андрій Черніков.

Активісти знесли під офіс "Укравтодору" автомобільні покришки, шини, поламані бампери та фари. В руках водії тримали плакати: "Не зробите дороги - поломаємо вам ноги", "Я плачу. Де мої дороги?" і таке інше.

Нагадаємо, у Києві з'явилися перші щасливчики, які домоглися від "Київавтодору" великої компенсації за пошкодження своїх машин з вини комунальників.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1116 | Додав: adminA | Теги: дороги аварійно небезпечні, Укравтодор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]