Сб, 2024-04-20, 03:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 137 138 139 140 141 ... 177 178 »

 

Немає жодних сумнівів, що озброєні бойовики, які тероризують і вбивають громадян України, користуються зовнішньою підтримкою і Росія несе першочергову відповідальність.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-06-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Украины Петр Порошенко надеется, что ЕС примет незамедлительное решение о введении секторальных санкций против Российской Федерации.


 

В Европейской комиссии напоминают, что соглашения об ассоциации будут подписаны с Украиной, Молдовой и Грузией 27 июня в Брюсселе.


 

"Ми опинимося у великій біді", якщо одні держави почнуть зазіхати на частини інших. "Так не можна. Абсолютно зрозуміло, що так не піде. Тому в питанні Криму я дуже принципова", - підкреслила німецька канцлерка.


 

Польща прийняла майже 300 біженців з України, які вирішили виїхати через напружену ситуацію у східних областях. Про це повідомили у Відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Державної прикордонної служби.


 

Єврокомісія готується до остаточного підписання з Україною угоди про асоціацію і підтверджує намір продовжувати двосторонні консультації з Росією щодо можливих наслідків від створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.


 

Мы прямо сейчас работаем с Украиной над основательным пакетом помощи, он будет обсуждаться министрами иностранных дел стран НАТО, когда они встретятся в конце этого месяца.


 

Єврокомісія створила Групу підтримки України, основне завдання якої полягає передусім у координації зусиль європейських інституцій у їхній допомозі Україні.


 

Євросоюз уже цього року готовий організувати зустріч фінансових донорів, які б могли надати підтримку Україні, заявив голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу.
 


 

США нужно провести консультации с европейскими партнерами относительно возможного третьего уровня санкций в отношении России.


 

Кабінет міністрів доручив в. о. міністра оборони Михайлу Ковалю підписати угоду з урядами Литви і Польщі про створення спільної військової частини.


 

Зірка серіалу "Теорія брехні" Тім Рот нещодавно у Каннах представив стрічку про принцесу Грейс Келлі.


 

Методы, которые применяет Россия против Украины, требуют реформирования оборонного сектора.


 

 

Якщо російські збройні сили увійдуть на територію України, це буде вторгненням і агресією.


 

Президент Европейского совета заявил, что ЕС настроен быстро подписать экономическую часть Соглашения об ассоциации с Украиной.