Вт, 2024-03-19, 13:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Наследники, получившие наследство, должны уплатить налог на доходы физических лиц в бюджет.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-11-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

"Завтра в 14 начнется финальное заседание рабочей группы, которое должно утвердить окончательный вариант Коалиционного соглашения".


 

Його виготовили у Луцьку на базі моделі "Богдан", демонтувавши двигун внутрішнього згорання і поставивши електричний за 14 тисяч гривень.


 

Известный в прошлом футболист Василий Рац поделился своими ожиданиями от сегодняшнего матча сборной Украины против Литвы.


 

19 листопада в Києві хмарно, вночі без опадів, вранці і вдень місцями невеликий дощ із мокрим снігом, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, вдень +2...+4 градуси.


 

 

Диверсанти планували підірвати вибухівку на шляху делегації з Нідерландів, яка відвідувала завод ім. Малишева.


 

Україна опинилася на 51 місці в рейтингу країн, які найбільше постраждали від тероризму. Про це свідчить доповідь про терористичні атаки в світі Австралійсько-американського дослідного Інституту економіки і миру.


 

Общественные активисты считают, что пункты коалиционного соглашения нового украинского парламента, которые касаются возвращения аннексированного Крыма, прописаны неконкретно.


 

По информации СБУ, боевики надеялись на то, что 16 ноября он отдаст приказ о массовом наступлении на позиции украинский военных.


 

 

Украина пытается избежать полномасштабной войны в центре Европы.