Пт, 2024-04-26, 15:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




На засіданні фракції «Батьківщина» за участі екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко обговорювалася ситуація в Україні.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-03-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




За бывшими премьер-министрами сохраняется охрана, кабинеты и дома в Конча-Заспе с обслуживающим персоналом. Новое правительство отменит все эти льготы.




21 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +14...+16 градусів.



Український плавець з Криму Андрій Говоров виграв золоту медаль на турнірі Trofeo citta di Milano, який проходив в Італії. На церемонії нагородження спортсмен тримав у руках прапор України.


У людних місцях стає небезпечно спілкуватися українською мовою, мати національну символіку та висловлювати вголос думки, відмінні від гасел, нав’язуваних російськими медійними засобами.




Верховная Рада Украины в первом чтении приняла закон «О правовом режиме обеспечения прав и свобод граждан на оккупированных территориях Украины».




Український поп-рок гурт С.К.А.Й. презентував новий кліп. Відео для "Ми разом! - Мы вместе!" записували українці з різних міст.


Український парламент звертається до всіх членів міжнародного співтовариства з проханням утриматися від міжнародного визнання самопроголошеної "Республіки Крим" і анексії Автономної Республіки Крим та міста Севастополя Російською Федерацією.




Командир по согласованию с Киевом выводит личный состав с объектов, обесточивает и закрывает помещение.



В Крыму возле Севастополя на военном аэродроме «Бельбек» украинские военнослужащие пресекли попытку неизвестных проникнуть на территорию части.


Російські прикордонники тепер вимагають у громадян України запрошення на в'їзд, а також гарантійний лист від сторони, яка запрошує, про матеріальну підтримку того, хто в'їжджає, гарантії медобслуговування та надання житла.




У Криму звільнені українські заручники – громадські активісти та військові.