Пт, 2024-04-26, 18:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В штабе Национальной гвардии на улице Паторжинского, 14, в Киеве проводят обыск.
 

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-03-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Двое жителей Севастополя, русские по национальности граждане Украины, вынуждены были просить убежища в Польше из-за давления на них в связи с их позицией.


 

Капитан большого десантного корабля «Константин Ольшанский» Дмитрий Коваленко рассказал подробности штурма, который состоялся 24 марта.

 


Выбор генератора


На что нужно обратить внимание при выборе генератора? Выбирая генератор, в первую очередь советуем - посмотрите их наличие в лучшем онлайн торговом центре.


 

Ветераны силовых структур инициируют создание в Украине спецподразделения "Хорт" для помощи государству по защите территориальной целостности страны и обеспечения порядка.




В Государственной пограничной службе Украины заявляют о наличии оперативной информации относительно использования похищенных в Крыму бланков украинских паспортов группами провокаторов.



Військові також інформують про те, що до розгляду Верховної Ради подано законопроект, який дозволить проходити військову службу солдатам і сержантам – до 50 років, молодшим офіцерам – до 55 років.




26 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 7-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, вдень +17...+19 градусів.


Міністр культури України Євген Нищук отримав «Театральний Оскар» – нагороду «Київська Пектораль» за найкращу чоловічу роль у постановці «Прекрасний звір у серці».




Прохання в.о. міністра оборони Ігоря Тенюха щодо вирішення проблемних питань з матеріально-технічного забезпечення Збройних Сил України були виконані лише частково.




Член ОЗУ, оголошений раніше в розшук, Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був смертельно поранений під час затримання, оскільки відкрив вогонь у бік правоохоронців.