Вт, 2024-03-19, 04:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Про це повідомив канцлер Австрії Себастіан Курц на спільній з Петром Порошенком прес-конференції у Відні.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-02-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

ЦВК має на меті підвищити технологічність процесу: мова йде про ідею складати протоколи не тільки в паперовому вигляді, а й у електронній формі.


 

Верховна Рада ухвалила закон "Про ратифікацію Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Молдова.


 

 

Під час свого візиту до Бастії (Корсика) Макрон  відкинув низку пропозицій корсиканської влади, однак погодився з ідеєю згадки специфіки Корсики у Конституції.


 

 

Єврокомісар з питань міграції Дімітріс Аврамопулос опинився в списку десяти грецьких політиків, які фігурують у корупційному розслідуванні.


 

 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав закон про реінтеграцію Донбасу та передав документ на підпис президенту України Петру Порошенку.


 

 

Новий плановий та командний центр НАТО має з'явитися цього року у Німеччині. Це один з двох нових командних центрів НАТО, які мають створити найближчим часом.


Новые разработки LED светильников обладают целым рядом преимущественных показателей. Они дают яркое излучение, не нагреваются в рабочем состоянии, потребляют ничтожно малое количество электроэнергии и долговечны.