Вт, 2024-03-19, 07:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

"Від імені всіх лідерів ЄС я хотів би висловити нашу солідарність з Кіпром і Грецією і закликати Туреччину негайно припинити ці дії" - заявив Туск.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-02-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Військовослужбовці США в п'ятницю представили в Таллінні одну установку зенітно-ракетного комплексу (ЗРК) Patriot.


На что стоит обратить внимание при покупке семян и как выбрать качественный посевной материал. Узнайте как рассчитать количество материала на участок в нашей статье.


 

 

Канцлер Австрії Себастіан Курц закликав ЄС приділяти більше уваги стриманню біженців на зовнішніх кордонах ЄС.


 

Європейський комісар з питань бюджету та людських ресурсів Гюнтер Етінгер застеріг Польщу та Угорщину, що недотримання верховенства права може мати для них фінансові наслідки.


 

Голова представництва Євросоюзу в Україні Хюг Мінгареллі вважає, що в Україні у важких умовах була впроваджена низка реформ, і ті, хто їх не бачить, - "або ідіоти, або люди з обмеженою точкою зору".


 

«Kukiz 15» запросила бути консультантом польського історика Войчеха Мушиньського, відомого своїми націоналістичними антиукраїнськими та антиамериканськими заявами.


 

 

Він вирішив відібрати Крим під час тієї таємної наради в Кремлі за три тижні до фальсифікованого референдуму.