Вт, 2024-03-19, 11:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Создать работающий, быстрый и удобный для пользователя сайт на хостинге низкого качества невозможно. В силу этого критически возрастает цена ошибки при выборе провайдера.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2018-02-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У Парижі вперше в історії міста провели перепис безхатьків, який засвідчив, що на вулицях живуть щонайменше 3 тисячі осіб.


20  лютого 2018 року  в с. Крюківщина відбулася презентація «Індексу Євроінтеграційного Економічного Поступу в Україні за 2014 – 2016 роки. Презентація результатів у Київській області».


 

 

Комітет міністрів Ради Європи ухвалив рішення про затвердження Плану дій РЄ для України на 2018-2021 роки.


 

 

Спиртзавод был замаскирован под обычную овечью ферму. Его производственные мощности были расположены глубоко под землей.


 

Міністр закордонних справ Люксембургу Жан Ассельборн вважає, що політика угорського уряду може коштувати Будапешту членства у ЄС.


 

Польська опозиційна партія "Громадянська платформа" представила свій проект оновленого закону про Інститут національної пам’яті.


 

 

Зміни до імміграційного законодавства викликали критику у партії Макрона та серед правозахисних організацій.


 

Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель у четверту річницю подій на Майдані.


 

 

Згідно з рішенням, земельна ділянка передається королеві у зв'язку з набуттям права власності на нерухоме майно.