Вт, 2024-03-19, 10:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Європейська народна партія, найбільша фракція в Європейському парламенті, номінувала незаконно ув’язненого в Росії українського режисера Олега Сенцова на здобуття премії Сахарова.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-09-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент США Дональд Трамп підписав указ, що дозволить запроваджувати санкції проти іноземців, які намагаються втрутитися в американські вибори.


 

Что же обозначает это незнакомое некоторым родителям слово – гипокинезия. Гипокинезия, которую ещё называют "двигательным голоданием".


 

На сайт 2ndfl-kazan.ru вам нужно обратиться, если понадобится справка 2-НДФЛ в Казани. Также здесь вам будут содействовать и в получение других документов для кредита.


 

 

Уряд Польщі прийняв рішення підвищення з 1 січня 2019 року мінімальної заробітної плати в країні, яка становитиме 2250 злотих брутто (близько 522 євро).


 

 

"Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.


 

"Організуємо постійну присутність і контроль району силами загальновійськових бригад та бригад територіальної оборони, підрозділів ракетних військ і артилерії, підрозділів армійської авіації".


 

Сотні тисяч каталонців вийшли сьогодні на вулиці Барселони, щоб відзначити Національний день регіону – Діаду, і висловити підтримку незалежності від Іспанії.