Пт, 2024-04-26, 14:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 153 154 155 156 157 ... 241 242 »

 

Україна - не банкрут. Ми абсолютно точно потребуємо нової фінансової допомоги наших партнерів. Нам потрібні кредити, а не подарунки.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-01-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Якщо Україна зазнає поразки, "Європа залишиться сам на сам з російською агресією, і при цьому облишить ті цінності та принципи, на яких був заснований Європейський Союз."


 

На Міноборони у 2014 році було передбачено 27 млрд 346,3 мільйона гривень або 1,79% ВВП. З цих коштів майже 4 млрд пішли на розвиток озброєння та військової техніки.


 

 

Средняя зарплата в Украине составила 178 евро. Больше всех в Европе зарабатывают жители Лихтенштейна - 4896 евро.
 


 

Місія ключового кредитора України - Міжнародного валютного фонду - прибула в Україну у четвер, 8 січня, як і планувалося, і приступила до роботи.


 

 

Размер ставки налога на недвижимость будут определять местные общины. Об этом заявил заместитель министра финансов Денис Фудашкин.


 

ПриватБанк ввел запрет на некоторые расчеты карточками в магазинах из-за разницы в курсах. Об этом сообщил директор по информационным технологиям ПриватБанка Дмитрий Дубилет, сообщают http://nowyny.eu/.


 

Глава Міністерства економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус призначив своїм радником керуючого директора Української асоціації венчурного капіталу і прямих інвестицій (UVCA) Яніку Меріло, пише видання http://nowyny.eu/.


 

Починаючи з 1 січня 2016 року європейські та міжнародні технічні стандарти (нормативні документи) будуть використовувати на території України замість існуючих національних техстандартів, передає http://nowyny.eu/.


 

Сегодня, 5 января 2015 года, Вооруженные Силы получат партию истребителей МиГ и СУ. Об этом сообщил советник президента Украины по вопросам материально-технического обеспечения сил АТО.


 

 

Министерство аграрной политики и продовольствия готово содействовать производству сельхозтехники в Украине.


 

Отсутствие в законе "О государственном бюджете Украины на 2015 год" норм об ограничении заработных плат чиновников соответствует требованиям действующего законодательства.


 

 

Кабмин поручил местным общинам объяснить жителям соответствующей территории, зачем нужен налог на недвижимость.


 

Президент Петро Порошенко підписав ухвалені парламентом 28 та 29 грудня урядові закони щодо зниження ставки єдиного соціального внеску і оптимізації пільг.


 

В Украине сегодня, 1 января 2015 г., вступает в силу закон № 1592-VII "О внесении изменений в Бюджетный кодекс Украины относительно зачисления арендной платы за водные объекты в местные бюджеты".