Сб, 2024-04-27, 19:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 179 180 181 182 183 ... 241 242 »


Одне з ключових рішень - згода президента на значне (до 60%) підвищення тарифів на газ для населення. Але не для всіх споживачів.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-11-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Более 400 грузовиков застряли у трех пунктов пропуска на границе с Украиной в Ростовской области из-за введенных Россией новых мер по транзиту.




Fitch прогнозує девальвацію гривні до 8,5 за долар і зниження золотовалютних резервів НБУ до 12,9 млрд доларів у 2014 році.


Висновки Росспоживнагляду за результатами проведення перевірки українських кондитерських фабрик корпорації Roshen, в яких відомство заявляє про невідповідність продукції компанії санітарним нормам Російської Федерації, безпідставні.



Компания Roshen обратилась в Министерство экономического развития и торговли с просьбой инициировать разбирательство с Россией в рамках Всемирной торговой организации.




Украинцам следует ожидать неизбежного повышения тарифов на электроэнергию и самостоятельно позаботиться о поставщике света .




НАТО готово заплатить Украине за утилизацию находящихся на ее вооружении 300 танков Т-64.




З проведених 900 тендерів на топ-10 найбільших закупівель витрачено 1,26 мільярда гривень. 




В Донбассе назревает шахтёрский бунт. Вот уже несколько месяцев горнякам задерживают выплаты из Фонда социального страхования.



Изучая законодательство Украины, порой возникает впечатление о том, что нормативно – законодательные акты в нашей стране пишут люди, очень далекие не только от Украины и юриспруденции, но и от здравого смысла.



Випуск фінансових векселів для реструктуризації заборгованості з відшкодування ПДВ становитиме до 12,03 млрд грн і бюджетного боргу до 3,6 млрд грн.




Україна, Хорватія і Угорщина домовилися розширити наявні трубопроводи, щоб створити коридор, по якому буде транспортуватися природний газ через три країни.




Україна і Нідерланди мають намір створити двосторонню міжурядову комісію з торговельно-економічної і інвестиційної співпраці.




ПАТ Харківський тракторний завод (ХТЗ) врегулювало питання, пов'язані з призупиненням оформлення імпортних комплектуючих для підприємства, і відновить роботу з 22 жовтня.

 

 

В жизни каждого предпринимателя наступает момент когда он понимает, что необходимо расширять свои границы, но не всегда для этого у него имеется капитал. И вот тогда, на помощь бизнесмену приходят банки.