Пн, 2024-04-29, 06:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 181 182 183 184 185 ... 241 242 »



Опозиція звинувачує керівництво Укрзалізниці у непрофесійності. Тим часом громадські активісти та пасажири хочуть повернути зручні нічні потяги.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-10-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Експерти Венеціанської комісії назвали 5 претензій до президентського закону "Про прокуратуру".


Если не будет персональной имущественной ответственности, то чиновники могут и дальше набирать столько долгов, сколько позволят кредиторы. А почему бы и нет? – ведь отвечать по кредитам все равно не им, а простым украинцам.


Это будет не обычным предприятием с налаженным производством качественной овощной продукции и ее последующей переработкой, а своеобразным научно — производственным комплексом.



Якщо Кабінет Міністрів України не придумає, як наповнити державний бюджет, Україну чекають неосвітлені вулиці, відключення опалення і затримки зарплат і пенсій.



Рекламные площади сплошь и рядом пестрят объявлениями о продаже элитной недвижимости, в то время как в стране  и домов по приемлемой цене тоже хватает.




Кабінет міністрів ухвалив постанову про граничний обсяг емісії фінансових казначейських векселів - 19,9 млрд грн.




Європейська сторона заявила про готовність фінансувати модернізацію української газотранспортну систему (ГТС).




Європейський банк реконструкції та розвитку надав компанії EIG Engineering кредит на 15,5 млн євро на будівництво першої в Україні біоелектростанції.



Втім, учасники ринку називають ініціативу російської влади необхідною насамперед самому "Газпрому". А в українській опозиції розцінили допомогу Кремля як геополітичну гру і тимчасовий хід.






У перебігу переговорів про створення консорціуму з управління газотранспортною системою Росія пропонувала Україні реалізувати бєларуський варіант, заявив віце-прем'єр-міністр України Юрій Бойко.



З 2010 року на державну резиденцію "Синьогора" за програмою "Збереження природно-заповідного фонду в національних природних парках та заповідниках" було витрачено майже 26 мільйонів гривень.



Общая сумма выплат госпредприятию "Информационный центр" от Минюста в 2010–2013 годах составила 1 млрд 115 млн 120 тыс. грн. за пользование госреестрами.




Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) із 17 по 29 жовтня проведе в Україні консультації щодо ст. IV угоди з МВФ за 2013 рік (зобов'язання щодо валютного режиму).




Група СКМ і група EPIC закрили операцію з придбання ПАТ "Укртелеком". 100% акцій компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.