Сб, 2024-04-27, 05:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:21
Експерименти в моді: поради стилягам
Інші останні Новини України

Провідні дизайнери та стилісти щороку пропонують жінкам і чоловікам велику кількість нових ідей, деякі з яких є сміливими експериментами. Деякі з них стають потім дуже стильними та модними. Якщо ви також вирішили придбати для себе стильну, а також якісний річ - вишиванка плаття за розумною ціною, тоді вам в цьому допоможе інтернет-магазин etnobarvy.com.ua.

У сезоні 2017-2018 модницям дозволено поєднувати речі з різноманітних за фактурою і кольором тканин. Можна одягати одяг різних стилів. Доповнювати свої наряди різними аксесуарами і принтами, які не зовсім поєднуються один з одним. Дизайнери пропонують активно використовувати асиметрію і яскраві кольори, незвичайні форми і силуети, велику кількість різноманітних деталей. Крім того дизайнери активно експериментують з класичними речами, які бувають доповнені незвичайними аксесуарами, зшиті з нехарактерних тканин.

Стилісти пропонують використовувати прикраси у всіляких комбінаціях. Це в свою чергу теж є експериментом. Від нього завжди можна відмовитися без шкоди для гардероба, якщо він виявиться невдалим. Представницям жіночої статі, які мають кілька зайвих кілограмів як нікому дизайнери радять одяг овального силуету, який допоможе приховати проблемні місця в фігурі жінки.

Багатошаровість одягу, речі, які мало підходять одна одній, невелика недбалість - так на думку дизайнерів повинна виглядати супермодна і ексцентрична сучасна дівчина. Експерименти в одязі найбільше будуть до душі творчим, креативним молодим дівчатами та юнакам.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 879 | Додав: admin | Теги: вишиванка, плаття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]