Пт, 2024-04-26, 04:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:39
Кисельов переконаний - гаслом про "Рускій мір" Путін прикриває жагу до влади і грошей
Інші останні Новини російської федерації

Причиною війни, яку розв'язав президент РФ Володимир Путін проти України, є зовсім не ідея "Руского міра" або збирання "руських" земель – його інтереси в абсолютно іншій площині.

Таке переконання висловив російський і український журналіст, телеведучий Євген Кисельов під час "круглого столу" в "Укрінформі".

"Те, що відбувається, - це про владу і про гроші, а не про ідеологію. А ідеологія – це тільки оболонка... Реальні політичні сили, які діють зараз у Росії, мають два базові інтереси: максимальна концентрація влади в руках нинішнього правлячого режиму і максимальна концентрація матеріальних, фінансових та інших ресурсів. А під яким прапором пан Путін буде це робити – під прапором "Руского міра" або під прапором якоїсь іншої ідеології, - це питання другорядне", - зазначив Кисельов.

За його словами, протягом останніх 15-ти років, поки Володимир Путін перебуває на тій або іншій посаді при владі, він був і лібералом-ринковиком, і прибічником держкапіталізму, і дружив з Америкою, і сварився з нею.

Журналіст переконаний, що гасла, якими користується влада, абсолютно не відповідають їхнім переконанням: "Серед російських політиків, бізнесменів, чиновників вищого рангу повно цинічних гедоністів, які з насолодою їздять в цю саму Європу, селять там свої сім'ї, віддають своїх дітей туди вчитися, не зважаючи на існуючі заборони, продовжують тими або іншими способами тримати там свої капітали тощо".

Раніше політолог Тарас Березовець зазначив, що влада Російської Федерації починає ґрунтовну пропагандистську підготовку громадської думки країни, присвячену необхідності "відновлення" державних кордонів за рахунок ряду регіонів сусіднього Казахстану: "На Україні Путін не зупиниться. Наступна мета Казахстан, приготуватися Бєларусі".

Крім того, днями Москва заговорила і про країни Балтії: "не станемо миритися з повзучим наступом на російську мову, який ми спостерігаємо в Прибалтиці".

Нагадаємо, "захистом прав російськомовних за кордоном" Кремль пояснює свою інтервенцію і окупацію частини України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 924 | Додав: adminA | Теги: Путін, жагу до влади і грошей, Кисельов, Рускій мір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]