Вт, 2024-03-19, 13:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Якщо ви вперше вирішили відправитися в подорож літаком до Лондона, то деякі знання в цій області можуть бути вам вкрай корисними. Наприклад, ви купили авіаквитки в іншому місті або іншій країні і поспішайте на літак. У такому випадку важливо знати, що час на авіаквитках завжди вказується місцевий

Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-09-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

30 вересня близько сотні активістів зібралися біля будівлі, де мала відбутися прес-конференція, з наміром заштовхати Шуфрича в сміттєвий контейнер.


 

Канцлер Германии Ангела Меркель (Angela Merkel) заявила, что на фоне событий в Украине Евросоюз далек от того, чтобы ослабить или отменить санкции против России.


 

Реклама-двигатель торговли, этот общеизвестный факт подчеркивает важность правильной подачи и размещения рекламной информации.


 

 

1 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, вдень +13...+15 градусів.


 

Задля здійснення нагляду за додержанням законів об'єднаними силами АТО, що діють на Донбасі, Головна військова прокуратура утворила чотири спеціалізовані військові прокуратури.


 

 

У місті Сватовому Луганської області, яке перебуває під контролем українських військових, повалили пам'ятник Леніну.


 

 

Пленум Конституційного суду Іспанії ввечері 29 вересня прийняв рішення про призупинення закону та указу про референдум в Каталонії.


 

Серед критеріїв оцінювання фігурують вартість екскурсії містом у супроводі гіда, оплата за проїзд у громадському транспорті, ціна листівок, або рахунок за обід у ресторані.


 

Делегація Роскосмосу і ряд профільних російських установ не змогли потрапити на 65-й Міжнародний астронавтичний конгрес в Торонто, оскільки їм не видали канадські візи.


 

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко назвав склад, який буде готуватися до поєдинків відбіркового раунду Чемпіонату Європи-2016 зі збірними Білорусі та Македонії.