Вт, 2024-03-19, 08:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Під час патрулювання вулиць правоохоронці Харкова збираються використовувати бронемашини.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2014-09-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

28 вересня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вночі й вранці слабкий туман, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, вдень +16...+18 градусів.


 

Естонія буде у спрощеному порядку видавати візи людям, що проживають в конфліктних зонах України та хочуть приїхати до близьких в Естонії.


 

Раптове виверження вулкана Онтаке в Японії застало зненацька сотні людей: десятки туристів блоковані в двох альпіністських таборах на схилах, а чотирьох альпіністів засипало попелом.


 

Україна готова виконувати домовленості щодо відведення важкого озброєння і встановлення "зони безпеки" на сході країни. Російська сторона контактує з представниками бойовиків.


 

У ПСГ України не вистачає близько 7,5 млрд куб. м газу для безперебійного проходження осінньо-зимового періоду. Про це заявив глава російського "Газпрому" Олексій Міллер.


 

Президент Болгарії Росен Плевнелієв вважає конфлікт на сході України найсерйознішою загрозою для миру і безпеки в Європі після Другої світової війни.