Нд, 2024-04-28, 12:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 90 91 92 93 94 ... 155 156 »

 

Ворог зі стрілецької зброї та 82-мм і 120 мм мінометів вів обстріли позицій сил АТО в районах н.п. Щастя, Троїцьке, що на Луганщині, Авдіївка, Новгородське, Мар’їнка, Луганське, Лозове, Кірове, Світлодарське, Майорськ, Опитне, Новогригорівка, Станиця Луганська і Піски.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

6 липня після відносного затишшя бойовики помітно активізувалися по всій лінії розмежування з 18.00 до опівночі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.


 

Станом на 7-му ранку 6 липня у "Чорнобильській пущі" на Київщині продовжують гасити 2 локалізованих осередки тління торфу на загальній площі 6 га. За добу ліквідовано пожежу на 2,6 га, повідомляє Державна служби з надзвичайних ситуацій.


 

Ситуація в зоні АТО залишається стабільною та контрольованою українськими військовими. Про це повідомляє прес-центр АТО. З 18-ї по 24-ту годину 5 липня проросійські незаконні збройні формування понад 20 разів вели обстріли позицій сил АТО.


 

За минулу добу в зоні АТО загинули 5 українських військових, 10 зазнали поранень. Про це сьогодні, 5 липня, на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

За сутки в зоне боевых действий на Донбассе двое украинских военнослужащих получили ранения, один был убит, сообщил спикер администрации президента Украины по вопросам АТО Андрей Лысенко.


 

З півночі до 6 години ранку в районі проведення АТО зафіксовано всього 3 обстріли бойовиками позицій українських військових. Про це сьогодні зранку, 3 липня, йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Facebook.


 

За минулу добу бойовики 53 рази обстріляли позиції сил АТО, застосовуючи важке озброєння. Також вони не припиняють спроб спровокувати українських військових на порушення Мінських угод.


 

29 июня на территории комплекса лесного хозяйства "Чернобыльская пуща" в Зоне отчуждения и безусловного (обязательного) отселения в районе села Ковшиловка и пгт Полесское в пойме реки Уж возникло возгорание сухой травы и камыша.


 

Протягом вчорашньої доби бойовики 83 рази обстрілювали позиції сил АТО. В тому числі більше 40 випадків порушення умов припинення вогню з боку бойовиків зафіксовано з вечора до опівночі. Про це повідомляє прес-центр АТО.


 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною, терористи використовують проти українських військових зброю, заборонену мінськими домовленостями.


 

Безкарне застосування російськими найманцями всупереч Мінським домовленостям артилерії понад 100 мм змінилося ще більш кричущим систематичним порушенням даної угоди.


 

Динаміка обстрілів проросійськими бойовиками позицій сил АТО залишається незмінною: впродовж доби російсько-терористичні бандформування 85 разів обстрілювали українських воїнів та мирні населені пункти.


 

У погибшего вчера на Трассе здоровья старшего лейтенанта, командира взвода патрульной службы Романа Труфкина осталась супруга, которая находится на седьмом месяце беременности. Об этом в Фейсбуке сообщил губернатор Одесской области Михаил Саакашвили.


 

У зоні АТО за добу - без втрат, п'ятеро бійців поранено. Про це на брифінгу 27 червня повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко. "За минулу добу у зоні АТО жоден український військовослужбовець не загинув, 5 бійців поранено".