Нд, 2024-04-28, 19:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 94 95 96 97 98 ... 155 156 »

 

Бойовики демонструють дедалі більшу агресивність – за інформацією Спільного центру з координації та контролю, уночі проти 19 травня селище Піски було однією з найгарячіших точок конфлікту.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Активність проросійських бойовиків на Донбасі зміщується з Донецького на Артемівський напрямок. Про це повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук вранці 21 травня у Facebook.


 

Задержанных в районе моста в городе Счастье Луганской области российских военнослужащих привезли в Киев, тут им продолжили оказание медицинской помощи. Об этом сообщил глава Генштаба ВС Украины Виктор Муженко.


 

Руководитель Луганщины Геннадий Москаль отмечает, что все, кто может, бегут с территории, подконтрольной луганским боевикам. Об этом он сказал во время поездки в прифронтовые села Попаснянского района Вискрива и Троицкое.


 

Найбільшу активність за минулу добу проросійські бойовики проявили в напрямку міста Горлівка Донецької області та в районі населених пунктів Щастя і Станиця Луганська Луганської області. Про це повідомив представник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинули троє українських військовослужбовців, 17 отримали поранення. Про це повідомив представник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Незаконні збройні формування російсько-терористичних військ продовжують руйнувати і знищувати цивільні об'єкти, обстрілюють позиції сил ЗСУ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.


 

Боевики в субботу, 16 мая, продолжали нарушать Минские договоренности, обстреливая гражданские объекты и позиции украинских военных, сообщает пресс-центр АТО.


 

За минулу добу на передовій загинув один українській військовий, троє отримали поранення. Про це на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

На Луганському напрямку бойовики застосовували танки, артилерію, міномети, гранатомети, кулемети, протитанкові ракетні комплекси, снайперські гвинтівки і стрілецьку зброю, обстрілюючи переважно Станицю Луганську та Щастя.


 

У зоні АТО минулої доби бойовики не зменшили кількість обстрілів. Як повідомляє прес-центр АТО, розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора терористи зосередили свій вогонь на Донецькому напрямку.


 

Алан Тургутоглу, який разом з активістами Євромайдану 20 лютого перебував на вулиці Інститутській, зняв ці трагічні події, і тільки зараз виклав свої фотороботи у Facebook.


 

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують активно обстрілювати позиції українських військ, в т.ч. з важких озброєнь. Так, протягом останньої доби в районі Авдіївки позиції українських військ були двічі обстріляні 152-мм ствольною артилерією.


 

За кілька днів вдалося дізнатися про її 28-річного батька-прикордонника Анатолія Матвієнко, який ціною свого життя врятував 20 бойових товаришів ("татусів, які повернулися до своїх любих доць та синуль").


 

Після відносно спокійного ранку 9 травня, напередодні якого проросійські бойовики пропонували українській стороні припинити вогонь на дві доби, обстріли позицій сил АТО поновились з іще більшою інтенсивністю.