Пт, 2024-04-26, 21:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 107 108 109 110 111 ... 226 227 »

 

Мер Даугавпілса - другого за величиною міста Латвії, Ріхард Ейгімс вдруге провалив перевірку на знання державної мови.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-04-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент Франції Еммануель Макрон направив міністра фінансів Франції Бруно Ле Мера в Мадрид, щоб заручитися підтримкою Іспанії щодо реформування єврозони.


 

 

Колишнього главу уряду Каталонії Карлеса Пучдемона, який перебував під вартою у Німеччині, звільнили під заставу.


 

Німецькі військові передали під командування Нідерландів підрозділ протиповітряної оборони чисельністю 450 осіб в рамках поглиблення зв'язків між двома країнами НАТО.


 

Польща з великою імовірністю найближчим часом врегулює суперечку з Європейською комісією, яка виникла після ухвалення Варшавою реформи судочинства.


 

 

Новий коаліційний уряд Австрії запропонував ввести заборону на хіджаби у школах для дівчаток віком до 10 років.


 

 

Парламент Нідерландів дозволив уряду накладати санкції на іноземців, причетних до порушень прав людини або великомасштабної корупції.


 

Чотири країни мають намір бойкотувати саміт ЄС-Західні Балкани у Софії 17 травня через небажання спілкуватися з керівництвом невизнаного Косова.


 

Франція впроваджує масштабну інституційну реформу, згідно з якою кількість парламентарів в обох палатах парламенту буде скорочено на третину.


 

"Ми не знайшли нічого. Ні CO (монооксид вуглецю), ні СО2 (двоокис вуглецю), ні NOx (оксид азоту). Вони повинні були бути, якщо б двигун працював в окисі вуглецю".


 

 

У Франції у вівторок, 3 квітня, залізничники розпочали перший день масового страйку, який триватиме впродовж трьох місяців.


 

 

Парламент Бельгії ухвалив рішення скоротити видатки на утримання принца Лорана через його несанкціоновану дипломатичну діяльність.


 

 

Єврокомісар з питань довкілля Кармену Велья має намір подати позов проти кількох країн Євросоюзу через забруднення повітря.


 

 

Колишній представник Організації з безпеки та співробітництва в Європі з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович вступила на посаду комісара Ради Європи з прав людини.


 

Міністерство зовнішніх справ Італії висловило протест Франції у зв'язку з інцидентом, у ході якого французька прикордонна поліція увірвалася в клініку італійського центру допомоги мігрантам.