Пт, 2024-04-26, 16:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 158 159 160 161 162 ... 226 227 »

 

 

Польща може направити скаргу до Міжнародного суду в Гаазі через дії Росії, яка не видає державі уламки літака екс-президента Лєха Качинського.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-02-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Глава німецької контррозвідки Ханс-Георг Маасен безпосередньо звинуватив Росію в організації кібератак на сервери Бундестагу 2015 року.


 

Дії Росії в Криму, на сході України, частині території Грузії та Молдові ставлять серйозні виклики перед Естонією та її союзниками. Про це заявив прем'єр-міністр Естонії Юрі Ратас.


 

 

Міністри фінансів країн єврозони і Греція домовилися наступного тижня відновити переговори щодо фінансової програми порятунку.


 

 

Президент Литви Даля Грібаускайте наголошує, що без участі США неможливо гарантувати безпеку Європи.


 

 

У вівторок 21 лютого 2017 року вперше у Польщі впливове видання «Dziennik Gazeta Prawna» опублікує спеціальний додаток українською мовою.


 

 

 

Євродепутати пропонують провести спільне засідання, обговоривши подальші спільні підходи до протидії агресії Кремля.     


 

 

Нижня палата парламенту Нідерландів голосуватиме за ратифікацію угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом 23 лютого.


 

Кілька сотень людей у п’ятницю вранці змогли подолати високу огорожу, встановлену на кордоні. Кілька мігрантів отримали поранення і травми, крім того, поранено три співробітники цивільної гвардії.


 

Уряд Фінляндії вирішив збільшити чисельність армії з 230 тисяч до 280 тисяч військовослужбовців через зростання військової напруженості у Балтійському регіоні і дій РФ в Україні.


 

До Мюнхенської конференції з безпеки цього року прикута особлива увага, адже це перша зустріч світових лідерів з новою адміністрацією США.


 

 

Міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель запросив своїх колег з України, Франції та РФ провести зустріч «нормандського формату» на полях Мюнхенської конференції з питань безпеки.


 

 

"Твір "Остання кавалькада" французький композитор П'єр Тійу написав на пам'ять про Василя Сліпака.


 

 

Опрос показал, что в общей сложности 55% граждан Европы согласны с утверждением "иммиграция из мусульманских стран должна быть остановлена".


 

 

Зловмисники намагаються викрасти з баз даних британських урядовців секретну інформацію.