Пт, 2024-04-26, 19:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 73 74 75 76 77 ... 226 227 »

 

 

Франція почала розслідування можливого втручання Росії у ситуацію з протестами "жовтих жилетів" після повідомлень про активізацію в соціальних мережах.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-12-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Берн не сказав "так" загальній угоді про майбутні відносини з ЄС, попри заклик Брюсселя зробити це 7 грудня.


 

 

У суботу в Будапешті тисячі угорців протестували проти запропонованого нового закону про працю, який критики називають "рабським".


 

Вони поширювали дезінформацію про протести "жовтих жилетів" у Франції, намагаючись загострити ситуацію і зруйнувати репутацію президента Франції Еммануеля Макрона.


 

У Парижі поліція застосувала сльозогінний газ проти демонстрантів. Правоохоронці вже затримали понад 700 "жовтих жилетів".


 

 

Про це заявив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс під час конференції в дипломатичній академії МЗС України.


 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель востаннє звернулася до своїх однопартійців із Християнсько-демократичного союзу (ХДС) як голова партії.


 

 

Президент України Петро Порошенко привітав новопризначену голову Християнсько-демократичного союзу Німеччини Аннегрету Крамп-Карренбауер.


 

 

Литовські високопосадовці зіткнулися з погрозами з боку Росії у зв'язку із рішенням Вільнюса запровадити нові санкції проти Москви.


 

Німецький Християнський демократичний союз у п’ятницю обере нового голову партії, який очолить її замість Ангели Меркель.


 

 

Дезінформація є частиною російської військової доктрини та частиною стратегії з розколу та ослаблення Заходу".


 

 

НКП пропонує створити уряд з чотирьох партій: НКП, KPV LV, "Національне об'єднання" і "Нова єдність".


 

 

Міністри фінансів ЄС домовились про кроки, спрямовані на зміцнення єврозони перед майбутніми фінансовими кризами.


 

 

Сам кандидат на пост голови уряду заявив, що "Для розвитку/За!" "незацікавлена в зменшенні цін на медикаменти.


 

 

"Естонія не повинна укладати міжнародні угоди з країною, яка загострює військовий конфлікт з Україною і не дотримується міжнародних договорів".