Пт, 2024-04-26, 17:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 93 94 95 96 97 ... 226 227 »

 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель в середу заявила, що Європейський Cоюз зробить все можливе, щоб уникнути торговельної війни зі Сполученими Штатами.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-07-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Працівники державної служби Італії, які винні в "серійному прогулі" або сексуальних домаганнях, будуть звільнені згідно з новим, більш жорстким кодексом поведінки.


 

Групу 35 вкрай правих євродепутатів зобов'язали відшкодувати платникам податків понад 500 тисяч євро, які були витрачені на дорогі обіди і різдвяні подарунки.


 

Іранський дипломат заарештований разом з іншими двома особами, яких підозрюють у підготовці вибуху на конференції опозиційної до влади Ірану Організації моджахедів іранського народу.


 

Європейський парламент проголосував за створення програми, присвяченої розвитку інновацій у європейській оборонній промисловості.


 

Влада Іспанії переміщає шістьох каталонських екс-політиків, які виступали за незалежність регіону від Іспанії, з в'язниць Мадрида у в'язниці Каталонії.


 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель та міністр внутрішніх справ Горст Зеегофер досягли компромісу в суперечці щодо біженців, яка загрожувала існуючій коаліції.


 

Французький гангстер знаходиться в бігах після того, як його звільнили з в'язниці озброєні люди і він втік на вертольоті, який приземлився у в'язниці.


 

Компанія PKP Intercity анонсувала запуск прямого залізничного маршруту між Перемишлем і Берліном у зв'язку із, зокрема, збільшенням пасажирів з України.


 

 

"Гельсінкі-прайд: цьогоріч налічується набагато більше учасників ніж в останні роки, поліція оцінює, що кількість учасників наближається до 100 тисяч"


 

 

Австрійські профспілки виступають категорично проти планів уряду та вимагають від нього винести це питання на референдум.


 

 

Польща не підписувала ніяких домовленостей про пришвидшення процедури повернення мігрантів у Європейському союзі.


 

 

Парламент Болгарії не зумів висловити вотум недовіри уряду, який ініціювала опозиція, звинувативши уряд в тому, що він не впорався зі зростанням злочинності.


 

Міська рада Амстердама ухвалила рішення про призначення 52-річної Фемке Галсеми на посаду мера міста.


 

Лідери Європейського Союзу закликали Росію визнати свою відповідальність за збиття Боїнга Малайзійських авіаліній у небі над Донбасом в липні 2014 року.