Пт, 2024-04-26, 07:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 99 100 101 102 103 ... 177 178 »

 

Верхня палата парламенту Нідерландів (Сенат) 30 травня розгляне питання про ратифікацію угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-05-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Конфлікти в Грузії, Україні та Молдові становлять небезпеку для всіх. Росія повинна повернутися до офіційно визнаних кордонів.


 

 

Делегація постійних представників країн-учасниць ОБСЄ планує ознайомитися зі станом врегулювання конфлікту на сході України.


 

Канцлер ФРН Ангела Меркель провела на полях саміту Великої Сімки в Італії двосторонню зустріч з президентом США Дональдом Трампом.


 

 

После голосования сената правительство Нидерландов сможет ратифицировать этот документ.


 

 

В Сенаті Нідерландців, де у вівторок відбулися дебати щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС, утворилась більшість на підтримку документу.


 

 

Сенат Нідерландів (верхня палата парламенту) у вівторок 23 травня проведе дебати щодо ратифікації Угоди про асоціацію України та ЄС.


 

Президент України Петро Порошенко повідомив, що обговорив із федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель сценарій чинення тиску на Російську Федерацію з метою виконання нею мінських угод.


 

"Головними темами наших переговорів стане мирний процес, європейський порядок дня, а також подальша активізація двостороннього українсько-німецького партнерства".


 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель готує для президента України Петра Порошенка низку незручних питань під час зустрічі у Берліні.


 

 

Чтобы из Харькова до Лиссабона можно было проехать без остановок на границах", - сказал украинский лидер.

т Харькова до Лиссабона: Порошенко объявил новую амбициозную цель

Источник: http://u-news.com.ua/44604-ot-harkova-do-lissabona-poroshenko-obyavil-novuyu-ambicioznuyu-cel-video.html
©

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін розкрив деякі подробиці зустрічі із президентом США Дональдом Трампом у Білому домі.


 

 

"Зустріч буде нагодою для дискусії про ситуацію в Україні”,- підкреслюють в МЗС Польщі.


 

 

Президент України Петро Порошенко проводить 14 травня поруч із будівлею своєї адміністрації прес-конференцію.