Сб, 2024-04-27, 06:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 69 70 71 72 73 ... 177 178 »

 

 

Проект має бюджет $14,045 млн і розрахований до 2022 року.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2019-02-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У 55-й Мюнхенській конференції з питань безпеки, яка пройде 15-17 лютого, очікується рекордна кількість учасників.


 

 

У НАТО визнають прагнення України до членства в Альянсі і наголошують на потребі продовжувати реформи.


 

Про це повідомила у своєму Facebook віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.


 

 

Україна сподівається стати активним учасником американської програми "Іноземне військове фінансування".


 

 

Європейський суд з прав людини підтвердив, що 27 лютого у Страсбурзі проведе слухання у справі "Україна проти Росії" щодо Криму.


 

Спецпредставник Держдепу США щодо України Курт Волкер заявив про підтримку ідеї розміщення спостерігачів у районі Азовського моря на українській території.


 

 

Україна почне процедуру вступу до Євросоюзу та "підпише" План дій щодо членства в НАТО у 2023 році.


 

Україна і Чехія вирішили започаткувати неформальний майданчик для дискусій між істориками і представниками громадянського суспільства обох країн.


 

Чехія вважає, що зняття санкцій з РФ є можливим лише за умови, якщо зникнуть причини, що призвели до їх запровадження.


Leo Express

 

Приватний оператор пасажирських перевезень Leo Express планує в грудні 2019 року запустити перший потяг від кордону України до Праги через Краків


 

28-29 січня до Маріуполя прибуде місія ЄС з оцінки впливу російської агресії в Азовському морі на економічну і соціальну ситуацію в Приазов'ї.


 

“Термінові дебати в ПАРЄ з резолюцією щодо ситуації в Азовському морі і Керченській протоці відбудуться в четвер зранку у Страсбурзі.


 

Уряд України та Європейська комісія завершили узгодження списку "нейтральних" арбітрів, один з яких має очолити арбітраж у суперечці про заборону експорту лісу-кругляка.