Пт, 2024-04-26, 16:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 84 85 86 87 88 ... 177 178 »

 

 

Комітет у закордонних справах Європейського парламенту ухвалив рішення за нову програму макрофінансової допомоги Україні.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-05-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Росія може повернути Крим Україні так само, як повернула незалежність трьом балтійським державам, попри їхнє перебування у складі СРСР.


 

 

За словами президента, у мирному процесі необхідний прорив, який може забезпечити миротворча місія.


 

 

25 квітня Єврокомісар Йоганнес Ган оголосив про план підписати з Україною Контракт "Реформи заради інвестицій".


 

Для проведения заседаний комиссии Украина-НАТО необходимо найти другой формат встреч из-за позиции Венгрии, заявил министр иностранных дел Польши Яцек Чапутович.


 

 

Глава мЗС України Павло Клімкін прибув до Торонто, де відбудеться зустріч глав МЗС країн "Великої сімки".


 

 

Про це під час візиту до Литви заявила віце-прем`єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.


 

 

Європейський союз має докладати більше для вирішення конфлікту на Донбасі та деокупації Криму і призначити спеціального представника з цих питань.


 

Голова Військового комітету НАТО Пьотр Павел заявив, що оцінка рівня готовності Збройних сил України не є критерієм для надання країні Плану дій щодо членства.


 

 

По его словам, для Украины «очень важно» быть готовой к эскалации на Востоке и к необходимости защищаться.


 

Данія хоче прив’язати будівництво газопроводу "Північний потік-2" до збереженням ролі України як країни-транзитера газу.


 

Представництво ЄС в Україні привітало схвалення Верховною радою у першому читанні президентського законопроекту "Про національну безпеку".


 

Постійний представник Сполучених Штатів Америки при НАТО Кей Бейлі Хатчісон запевнила у підтримці ідеї членства України в НАТО з боку Вашингтона.


 

 

Міністра закордонних справ України вперше запросили на зустріч глав МЗС країн Великої сімки, яка відбудеться в квітні у Канаді.


 

 

Верховна рада України має прийняти проект Виборчого кодексу у першому читанні цієї осені - за рік до чергових парламентських виборів в Україні.