Пт, 2024-04-26, 12:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 »

 

 

Українська співачка Джамала, яка перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення", не вважає свою перемогу політичною.

Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2016-05-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У столиці Швеції Стокгольмі 12 травня відбувся другий півфінал Євробачення, за результатами якого ще 10 країн отримали путівки до фіналу пісенного конкурсу.


 

 

"Укрзалізниця" закликає українського співака Павла Зіброва не подавати поганий приклад ходінням по залізничних коліях у своїх кліпах.


 

 

26 квітня київський гурт Gapochka презентував новий максі-сингл "Лілії", до якого увійшли дві композиції.


 

 

Музикант 10 років живе у Львові. Співав у клубах. Після талант-шоу "Голос країни" гітарист "Скрябіна" Олексій Зволинський запросив Аніса Еттаєба попрацювати разом.


 

 

Понад півсотні українських артистів виступили проти законопроекту №3822, який передбачає запровадження квот для пісень українською мовою в ефірі радіостанцій.


 

 

Рок-гурт "Брати Гадюкіни" працює над шостим студійним альбомом, який називатиметься "Сміх і гріх".


 

Дочь президента Украины Петра Порошенко Евгения участвовала в кастинге на съемки в российском сериале "Возвращение Мухтара" и сыграла в нем небольшую роль.


 

 

Состоялась премьера клипа Pianoбой на песню "Кохання" ("Любовь). В съемках ролика приняли участие звезды студии "Квартал 95" Владимир Зеленский и Елена Кравец.


 

Одеський нічний клуб "Ібіца" прислухався до думки голови облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі і скасував концерт російського репера Тіматі. Про це повідомляється в неділю, 26 липня, на сторінці клубу у Facebook.


 

Головний титул отримала 22-річна колумбійка Пауліна Вега, а от титули віце-міс Всесвіт отримали українка Діана Гаркуша та американка Ніа Санчес.


 

Національна телекомпанія України в двосторонній домовленості з Європейською мовною спілкою (ЄМС) прийняла рішення на рік відмовитися від участі у пісенному конкурсі "Євробачення-2015".




20-го жовтня в Чикаго відбувся фінал конкурсу "Міс Українська Діаспора-2013". Корона дісталася Соломії Крунь родом з міста Чортків Тернопольської області. Зараз дівчина живе у Чикаго.


Актор Нікіта Джигурда досі є громадянином України. Про це він повідомив Каті Осадчій в "Світському житті" за 20 жовтня. Актор також зазначив, що, вклавши гроші в акції Facebook, він за рік заробив мільйон. За ці гроші Джигурда купив нерухомість у Греції.




Столиця України стане  містом, в якому 30 листопада відбудеться фінал XI дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2013".