Пт, 2024-04-26, 06:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:01
"Брати Гадюкіни" готують два нові альбоми
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Рок-гурт "Брати Гадюкіни" працює над шостим студійним альбомом, який називатиметься "Сміх і гріх", повідомляє Gazeta.ua.

"Сміх і гріх" — це веселі пісні про гірку й солодку долю мужчини", — каже басист і вокаліст гурту Ігор Мельничук, розповідаючи про новий альбом.

"Назву придумав наш барабанщик Михайло Лундін, — додає Мельничук. — А хто знає, що в нього в голові? Можливо, мав на увазі кричущу недолугість, або що так говорять, коли бракує слів. А ще є такий анекдот: чернець, затягуючись цигаркою з "травичкою", каже: "І сміх і гріх".

Назву майбутній платівці дала пісня, яку "Гади" нещодавно оприлюднили.

"Вона — ностальгічна. В стилі диско-фанк. Про нас. Тих, хто не зважає на вік і лізе на сцену. Намагаємося не втрачати енергію. От 70-річні дядьки з "Роллінґ стоунз" — молодці. На них треба рівнятися. Дивишся на "роллінгів" і стає смішно, але по-доброму, бо вони веселі. Ще й музиканти, які несуть світло. Самоіронічні. Можна ненавидіти себе й людей, можна іронізувати, бо вони недосконалі. Але робити це треба з любов'ю, бо ненависть — це така енергія, яка з'їдає і тебе й інших", - говорить Мельничук.

До нового альбому ввійдуть 13 композицій. Зокрема ремікс на старий хіт "Гадюкіних" і переспів відомого українського гурту. Якого саме — рокери не кажуть.

"Вже майже закінчили написання текстів. Усі наші пісні — автобіографічні, або розказують про пригоди друзів. Повірте, цього матеріалу вистачить ще на 10 альбомів. Чи варто чекати в новому альбомі сюрпризів — переходу до інших стилів? Кожна наша пісня — музичний сюрприз... Нам під 50 років, але ми любимо рок-н-рол, панк, "кислоту", хіп-хоп. Ми, як медузи, увібрали в себе всі стилі. Нас іноді для кіно просять музику ХІІІ століття написати — і ми це робимо. А глупоцьких історій у нас вистачить на яку завгодно мелодію", - запевняє вокаліст гурту.

Крім цього, "Брати Гадюкіни" також працюють над проектом "Башти Вавилона".

"Не хотілося змішувати пісні про війну і якусь дурнувату любов. Тому нові речі — як "Історія однієї курви" про продажних політиків та "Йде нині война" — увійдуть до іншої платівки. "Башти" будуть серйознішою, філософською роботою", - розповідають у гурті.

Вихід альбому "Сміх і гріх" заплановано на осінь цього року.

Нагадаємо, попередній альбом "Made in Ukraine" "Брати Гадюкіни" презентували у 2014 році. Це був перший альбом гурту після смерті вокаліста Сергія "Кузі" Кузьмінського.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 922 | Додав: adminA | Теги: два нові альбоми, Брати Гадюкіни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]