Пт, 2024-04-26, 07:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 153 154 155 156 157 ... 237 238 »



Пожежа в центральному авіадиспетчерському пункті стала причиною припинення всього повітряного сполучення в районі столиці США.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-09-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Фестиваль фламенко (Бієнале де фламенко) проходить в іспанській Севільї що два роки і триває майже місяць. Перший відбувся у 1980 році. Відкриття фестивалю щоразу припадає на різні дати. Фламенко - традиційний музично-танцювальний стиль, представлений десятками різновидів.



Азіатсько-Тихоокеанський регіон (АТР) населяють більше третини жителів планети, на яких припадає до 60-70% світового виробництва і 47% обсягу міжнародної торгівлі.



Річард Бах - один з найпопулярніших сучасних письменників. Його романи "Чайка на ім'я Джонотан Лівінгстон", "Ілюзії", "Єдина" та "Міст через вічність" стали світовими бестселерами.




Рятувальники вважають загиблими як мінімум 30 пасажирів потерпілого крах судна неподалік від берегів Гвінейської республіки.



У матчі четвертого туру Шахової олімпіади, яка проходить у Стамбулі, збірна Ізраїлю обіграла команду Казахстану 2,5:1,5. Еміль Сутовський програв Рінату Жумабаєву.



Землетрус магнітудою 7,9 стався сьогодні біля берегів Філіппін. Повідомляється про загрозу цунамі для Індонезії, Тайваню, Філіппін і Японії.



Сильні лісові пожежі в іспанській провінції Малага на півдні країни призвели до евакуації понад п'ять тисяч осіб.




Сирійські повстанці повідомляють про те, що їм вдалося збити військовий літак у провінції Ідліб на кордоні з Туреччиною.



Новий президент Єгипту Мохаммед Мурсі прибув до Ірану на дводенний саміт Руху неприєднання.



Президент США Барак Обама оголосив штати Луїзіана та Міссісіпі районом великої катастрофи через тропічний шторм "Айзек", що обрушився на ці штати.



Потужний ураган "Айзек" обрушився на місто Новий Орлеан в американському штаті Луїзіана, повідомляє в середу Національний центр спостереження за ураганами США.




Судно, на борту якого могли перебувати близько 150 мігрантів, що прямували до Австралії, затонуло біля берегів Індонезії.


Невідомі викрали з приходу храму святої великомучениці Катерини на Василівському острові в Петербурзі мощі 13 святих, з-поміж них святого князя Олександра Невського.



Пірати захопили грецьке судно біля берегів Того в Гвінейській затоці. На борту танкера перебувають 24 члени екіпажу.