Пн, 2024-04-29, 06:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 78 79 80 81 82 ... 177 178 »

 

 

У четвер, 13 вересня, у Києві розпочне роботу триденна щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES).

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-09-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В четвер 13 вересня в Києві розпочнеться триденна щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES).


 

Віце-президент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс 13-14 вересня прибуде до Києва, де візьме участь у підписанні меморандуму про макрофінансову допомогу Україні.


 

 

Міністерство закордонних справ України підтримало висновки Великої Британії про причетність РФ до здійснення хімічних атак в британських Солсбері та Еймсбері.


 

Президент України Петро Порошенко обговорив з канцлером Австрії Себастьяном Курцом можливе шефство країни над одним з населених пунктів Донбасу.


 

Європейський Союз має визнати європейські амбіції країн-лідерів Східного партнерства, озвучивши реалістичний термін, коли ці країни можуть отримати членство у Євросоюзі.


 

Країни ЄС стали найбільшим торговим партнером країни. Про це повідомив президент України Петро Порошенко, підводячи підсумки першого року Угоди про асоціацію України і ЄС.


 

Глава государства подчеркнул важность давления на Россию для освобождения украинских заложников.


 

 

«Вони щотижня втрачають солдат, захищаючи свою країну. І тому в цьому контексті для України природно будувати свої військові сили, займатися самообороною.


 

 

Комітет Європарламенту із закордонних справ (AFET) провів засідання, на якому вперше був розглянутий проект доповіді щодо виконання Угоди про асоціацію ЄС-Україна.


 

Україна може закупити у Сполучених Штатів "Джавеліни" з меншими обмеженнями на їх застосування, якщо змінить своє законодавство.


 

У Варшаві в неділю відбулася низка культурних, освітніх та розважальних подій до Дня Незалежності України.


 

21% компаній в Польщі беруть на роботу українців. Це на 10% більше, ніж досліджували попереднього разу.


 

Українські посли будуть займатися декількома дуже важливими речами - мобілізацією коштів світу для відновлення інфраструктури Донбасу", - сказав Порошенко в неділю в Авдіївці.