Пн, 2024-04-29, 00:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 177 178 »

 

Україна буде однією з 5 країн-партнерів НАТО, які візьмуть участь у навчаннях Trident Juncture з 25 жовтня до 7 листопада цього року.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-10-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

"Посли країн "Великої сімки" схвалюють досягнуту між МВФ та українською владою домовленість на рівні фахівців про нову програму у форматі stand-by.


 

Руководство Канады поддерживает позицию о необходимости усиления санкционного давления на Россию.


 

 

Этот вопрос обсуждался на встрече генсекретаря НАТО Йенса Столтенберга и главы МИД Украины Павла Климкина.


 

 

Україна не перегляне ухвалене освітнє законодавство і не відмовиться від намірів принести "більше України" на Закарпаття.


 

 

ЄС повинен залишати можливість для приєднання до блоку України та Грузії, оскільки вони матимуть таке право, коли виконають умови необхідні для вступу.


 

 

Дві правки, які усувають головні ризики документа, були запропоновані групою депутатів ПАРЄ на чолі з представниками України.


 

8 жовтня на аеродромі у Старокостянтинoві, що на Хмельниччині, розпочалися військові навчання «Чисте небо», у яких у яких будуть задіяні повітряні сили країн-учасників НАТО.


 

Активна фаза Trident Juncture 2018 за участю 45-тисячного міжвидового контингенту військ відбудеться на півночі Норвегії в період з 25 жовтня по 7 листопада 2018 року.


 

 

Французькі дипломати оцінили продовження особливого статусу Донбасу і звернулися до Москви.


 

Система правосуддя, що діє в Україні, має "рекордні" або близькі до "рекордних" показників серед усіх держав-членів Ради Європи.


 

 

Сенат США одностайним рішенням ухвалив двопартійну резолюцію, в якій Голодомор 1932-1933 рр. визнається геноцидом українського народу.


 

 

Бронзову скульптуру київської княжни Київ подарував Тулузі в знак побратимських зв'язків, які об'єднують міста з 1970 року.


 

 

Реалізація документа створює передумови для розвитку українсько-польської співпраці у сфері оборони, пояснили у адміністрації Порошенка.


 

Президент України Петро Порошенко підписав Закон “Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Румунії стосовно співробітництва у сфері військових перевезень”.