Чт, 2024-05-16, 10:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 61 62 »

фотопринтеры

 

В наше время многие люди приобретают себе качественные фотоаппараты, с помощью которых фиксируют все позитивные моменты своей жизни. Именно поэтому большой популярностью в наши дни пользуются фотопринтеры Epson Stylus Photo

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-01-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





Астрофізики з Університету Лестера вперше виявили полярне сяйво за межами Сонячної системи.




Сучасні індіанці, що населяють Центральну Америку, використовують схожі камінці в шаманських ритуалах і для лікування хвороб.



Можливо, після публікації результатів дослідження англійських науковців подекуди законодавчо введуть проведення генетичного аналізу всім претендентам на посаду президента.

 

На самом деле все их отличие заключается только в большей чувствительности, а, следовательно, и стоимости оборудования




У районі прибережної області регіону Пілбару (Pilbara), в північно-західній частині Австралії, можна зустріти сліди життя, яке існувало на планеті приблизно 3,49 мільярда років назад.



Новим проектом некомерційного фонду Wikimedia Foundation, який підтримує роботу найбільшої онлайн-енциклопедії Вікіпедія, став проект про подорожі Wikivoyage (у російській версії - Вікігід).



Дослідницький підрозділ Microsoft працює над навігаційною технологією, яка повинна мінімізувати енерговитрати пристроїв, що намагаються визначити власне місце розташування, за рахунок "підвантаження" гео
логічних даних, що зберігаються в "хмарі"




Команда титулованих науковців з Японії нарешті вивела стійкі клітини, які здатні боротися з пухлинами.



В рейтингу найпопулярніших слів, які вживалися у минулому 2012 році, перемогу здобув "хештег", який позначається знаком #. Такого висновку дійшли фахівці Американського діалектологічного товариства (ADS).



Україна створила власний тренд у собаківництві. Це нова порода чотириногих - одіс, яку вивели в нашій країні і вже визнали у всьому світі. Робота над створенням цієї породи собак довгий час велася в Одесі.


Результати досліджень, проведених співробітниками університетської клініки Rigshospitalet у Копенгагені, свідчать про те, що жирна і висококалорійна їжа не тільки збільшує ризик захворювання серцевими хворобами, але також різко погіршує якість сперми у чоловіків.


Известная певица, которая поразила журналистов, заявив, что ее не меньше чем музыка, интересуют и новости металлургии, которые она в основном знает на сайте www.azovpromstal.com, согласилась на беседу с журналистами.



Британським фізикам вдалося з'ясувати, що плазмовий клинок, який дуже схожий на зброю героїв Джорджа Лукаса з фільмів серії "Зоряні війни", створити цілком реально, пише http://zhytlonews.com/.



Фройд намагався з'ясувати, чи може чоловік, який пристрасно цілується із симпатичною дівчиною, після цього відчувати відразу, думаючи про використання зубної щітки цієї дівчини.