Нд, 2024-05-19, 04:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 148 149 150 151 152 ... 183 184 »


За 15 днів виборчого процесу Центральна виборча комісія отримала документи 3 тисяч 432 осіб для реєстрації в мажоритарних округах.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Колегія суддів Апеляційного суду Києва звільнила колишнього тимчасово виконувача обов'язків міністра оборони України Валерія Іващенка від відбування основного покарання.


Суд постановив задовольнити клопотання держобвинувачення, подане на попередньому засіданні у справі ЄЕСУ, про направлення підсудній екс-прем'єру України Юлії Тимошенко запиту щодо її участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції.


20 липня кабельна мережа "Тріолан" вимкнула канал ТВі в 11 містах – Києві, Луганську, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Донецьку, Полтаві, Сімферополі, Сумах, Харкові, Чугуєві.



Сестра главы Администрации президента Юлия Левочкина - мини-олигарх. Такой вывод напрашивается после просмотра ее декларации о доходах.


Кандидати в нардепи подали свої декларації про доходи в ЦВК згідно з законом. У Партії регіонів найбагатші люди знаходяться на початку виборчого списку, а в Об'єднаної опозиції багатії розмістилися на скромних, але прохідних місцях з 50 - го по 75-е в списку.

Проведення судових засідань у справі корпорації "Єдині енергетичні системи України в режимі відеоконференцій без згоди обвинуваченої у справі екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко стане вагомим аргументом для звернення до Європейського суду з прав людини зі скаргою про порушення її прав.



Сьогодні, 13 серпня, Центральна виборча комісія завершує прийом документів від партій та кандидатів у мажоритарних округах для реєстрації їх в загальнодержавних та мажоритарних округах.



Лідера Комуністичної партії України (КПУ) Петра Симоненка потрібно притягнути до кримінальної відповідальності за його ініціативу щодо зміни державних символів України.



Посол ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра обговорив з екс-прем'єром Юлією Тимошенко політичну ситуацію в Україні та взаємини України з ЄС.



Апеляційний суд відхилив позов опозиції про відмову ЦВК зареєструвати кандидатами в депутати екс-прем’єра Юлію Тимошенко та екс-главу МВС Юрія Луценка.


Заступник секретаря Ради безпеки Грузії Леван Дучідзе вважає, що Росії доводиться шукати вигадані факти, щоб, як за часів радянської пропаганди, довести всьому світові, що вона не є ініціатором війни в Південній Осетії.



Нове керівництво заповідника Києво-Печерська Лавра відновило на посаді заступника гендиректора колишню фотомодель Владу Прокаєву.



Віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко вважає, що ратифікація Угоди про зону вільної торгівлі з країнами СНД є важливим стимулом для розвитку української економіки.


Харківський окружний адміністративний суд задовольнив адміністративний позов Харківської міської ради і заборонив проведення безстрокової акції противників закону "Про основи державної мовної політики" біля пам'ятника Шевченку від 11 серпня.