Пт, 2024-04-26, 23:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:07
Розширює географію польотів аеропорт «Бориспіль»
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (Київ) з початком зимової навігації 2013 року — з 27 жовтня — значно розширює географію польотів і відкриває понад 20 нових авіасполучень в країни Європи і Азії. Таким чином, географія польотів охоплює більше 100 маршрутів по всьому світу, які здійснюють 50 міжнародних авіакомпаній.

З 16 січня 2014 року з аеропорту «Бориспіль» буде здійснено перший рейс найбіль­шого авіаперевізника міжнародного сполучення Emirates (Дубаї, ОАЕ). Рейси викону­ватимуться щодня на літаках Airbus А340–500 за маршрутом Дубаї — Київ — Дубаї. Це перша авіакомпанія, яка дозволить українським пасажирам під час повітряної подорожі скористатися послугами першого класу.

Також з першого дня зимової навігації з «Борисполя» почне виконувати щоденні регулярні рейси найбільша авіакомпанія Швейцарії Swiss International Airlines за марш­рутом Цюріх — Київ — Цюріх (Швейцарія).

Крім цього, значно розшириться регулярна програма авіакомпанії на далекома­гістральних маршрутах Південно-Східної Азії. З початку листопада передбачаються рейси на Бангкок (Таїланд) — польоти виконуватимуться три рази на тиждень, а з січня заплановано виконання регулярних рейсів в Хошимін (В’єтнам).

Експерти очікують у 2014 році на подальше збільшення приросту пасажиропотоку на 20% за рахунок реалізації Стратегії розвитку аеропорту. Стратегія сталого розвитку головного транспортного сполучення країни перед­бачає залучення нових перевізників, лібералізацію повітряного простору київського авіавузла і вдосконалення аеропортової інфраструктури, яка значно підвищить логі­стику міжнародного аеропорту.

Як зазначають урядові аналітики, стратегія аеропорту, яка розпланована на 20 років вперед і спрямована на збільшення пасажиропотоку, насамперед, передбачає реалізацію в терміналі D трансферної технології обслуговування пасажирів для за­безпечення в ньому єдиного технологічного процесу ефективного обслуговування міжнародних та внутрішніх рейсів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 842 | Додав: adminA | Теги: аеропорт «Бориспіль», географію польотів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]