Вт, 2024-03-19, 10:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:49
Сестри Тельнюк та «Kozak System» зняли на пісню-молитву «Повертайся живим». ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Два відомих українських проекти — «Kozak System» та сестри Тельнюк — нещодавно записали пісню «Повертайся живим», яку присвятили безстрашним воїнам, що захищають зараз нашу країну.

Кліп на композицію був відзнятий прямо під час запису аудіотреку в студії «Комора». В основі пісні — вірш Ірини Цілик, що набув популярності в Мережі і став дійсно словами молитви і віри, які ми увесь час шукаємо.

«Kozak System»: «Ідея зробити цю пісню разом з сестрами виникла після чергового виступу сестер. Нам був добре вже відомий цей вірш-текст Ірини Цілик, який ми випадково одного дня прочитали на власній сторінці Оксану Забужко. Але, зібравшись у студії, ми зовсім ще не уявляли, якою буде музика. Однак, коли почали грати, пісня цілковито захопила нас. Якось дуже швидко з’явилося аранжування, відео також було відзнято з 2-3 дублів. «Повертайся живим», і це не дивно, дуже яскраво зрезонувала з нашими власними переживаннями. Багато хто з українців відчуває зараз саме те, що і ми, тому наша робота відразу знайшла відгук серед слухачів, хто її почув. Здається, що сам Бог допоміг нам скоординуватися і зробити це».

Галя Тельнюк розказала про цю роботу: «Ви — обрані. Ви — Воїни Світла. Ви — повернули нас лицем до Правди. І ми тепер зобов’язані зустріти Вас на оновленій, вільній від рабства, брехні та крові землі. Тільки поверніться живими! Повертайтеся!»

«…Ти, головне, повертайся додому,
Врешті знімай запилюжені берці
І вчися наново жити потому
З перепрошитою вірою в серці.

Ти, головне, повертайся, здолавши
Чистого зла непрожований стогін,
І відпускай цю ненависть назавше
Посеред мирної тиші густої…»

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 919 | Додав: adminA | Теги: пісню-молитву «Повертайся живим». В, «Kozak System», Сестри Тельнюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]