Пт, 2024-04-26, 21:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 58 59 60 61 62 ... 142 143 »

 

Гра в Дніпропетровську проходила у видовищній боротьбі, з численними обопільними моментами і великою кількістю голів. У першому таймі перевагою володіли гості, які протягом половини тайму забили два голи.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Киеве сегодня, 23 мая, правоохранители усилили охрану общественного порядка из-за проведения футбольных матчей. Об этом говорится в сообщении пресс-службы ГУМВД Украины в городе Киеве.


 

Львовская "Галичанка" выиграла чемпионат Украины по гандболу. Львовянки впервые в своей истории выиграли золотые награды национального первенства. "Галичанка" стала чемпионом после победы над столичной ДЮСШ-21 (54:11).


 

Українська легкоатлетка Анна Міщенко виграла другий поспіль турнір престижної міжнародної серії IAAF World Challenge, який 20 травня проходив у Пекіні. Про це повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики України.


 

З 12 по 28 червня в Баку (Азербайджан) стартують перші в історії Європейські ігри. Україну на цих змаганнях представлятимуть 243 спортсмени. Саме такий склад команди затвердив Виконавчий комітет НОК України на сьогоднішньому засіданні.
 


 

6 июня в Берлине "Барселона" и "Ювентус" в финале Лиги чемпионов сыграют под присмотром турка Джюнейта Чакыра, а финал Лиги Европы, в котором 27 мая, в Варшаве, встретятся "Днепр" и "Севилья" обслужит англичанин Мартин Аткинсон.


 

Киевское "Динамо" досрочно завоевало титул чемпиона Украины по футболу за два тура до окончания национального первенства. В воскресенье подопечные Сергея Реброва на НСК "Олимпийский" обыграли со счетом 1:0 днепропетровский "Днепр".


 

В Шанхае стартовала самая престижная легкоатлетическая серия "Бриллиантовая лига". Украинка Ольга Саладуха показала второй результат по тройному прыжку, а Богдан Бондаренко стал вторым в секторе для прыжков в высоту.


 

На фінальних змаганнях в Холоні у вправі зі стрічкою Різатдінова виборола "золото". Також спортсменка блискуче виступила і з булавами, завоювавши срібну медаль.


 

"Дніпро" обіграв у матчі-відповіді півфіналу Ліги Європи, який відбувся 14 травня в Києві, італійський "Наполі" і вперше у своїй історії вийшов у фінал Ліги Європи. Суперником команди Мирона Маркевича у вирішальному поєдинку буде іспанська "Севілья".


 

Матч как минимум десятилетия сегодня предстоит днепропетровскому "Днепру". Команда Мирона Маркевича впервые в своей истории может пробиться в финал еврокубка. "Днепр" сегодня, 14 мая, сыграет ответный поединок полуфинала Лиги Европы с "Наполи".


 

Ймовірним суперником українця цілком може стати один з найсильніших боксерів дивізіону, ямайський нокаутер Ніколас Волтерс (25-0-0, 21 КО), який володіє поясом чемпіона світу за версією WBA.


 

Першу ракетку України Еліну Світоліну названо на сайті WTA висхідною зіркою квітня. Ба більше, наступного тижня в оновленому рейтингу WTA найсильніших тенісисток планети Еліна Світоліна вперше у своїй кар'єрі увійде до топ-20 рейтингу WTA.


 

Украинский прыгун в высоту Богдан Бондаренко выиграл турнир серии IAAF World Challenge - Seiko Golden Grand Prix, который состоялся в столице Японии, Токио. При этом, победил титулованный украинец на соревнованиях с лучшим результатом сезона в мире.


 

Поєдинок тривав 2 години 8 хвилин. На рахунку Цуренко 3 ейси та 5 подвійних помилок. Матч міг завершитися і у двох сетах. У другій партії українка вела 3:0, однак дозволила суперниці на час перехопити ініціативу.