Пн, 2024-04-29, 14:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 60 61 62 63 64 ... 142 143 »

 

На мужском командном чемпионате мира по шахматам, который проходит в Цахкадзоре (Армения), сборная Украины заняла второе место в итоговой турнирной таблице, сыграв накануне вничью со сборной Венгрии со счетом 2:2.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-04-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Сборная Украины сыграла вничью в седьмом туре командного чемпионата мира по шахматам среди женщин, который проходит в Чэнду (Китай) с командой Китая со счетом 2:2.


 

В тяжелейшем бою против американца Брайанта Дженнингса наш  чемпион боксировал все 12 раундов и сохранил свои пояса, благодаря единогласному решению судей.


 

Перед сегодняшнем боем Владимир Кличко опубликовал видео под названием "Песня для Брайанта Дженнингса" ("A Song for Bryant Jennings"). "Bye! Bye! " - поет он для соперника под аккомпонемент фортепиано.


 

Главный тренер киевского "Динамо" Сергей Ребров прокомментировал поражение 23 апреля своей команды в ответном поединке четвертьфинальной стадии Лиги Европы от "Фиорентины" .


 

У Ньйоні сьогодні, 24 квітня, відбулося жеребкування півфінальної стадії Ліги Європи, куди потрапили два італійських клуби - "Наполі" і "Фіорентина", український "Дніпро", а також чинний переможець турніру - іспанська "Севілья".


 

У Києві, на НСК "Олімпійський", відбувся поєдинок у відповідь чвертьфінальної стадії Ліги Європи, в якому дніпропетровський "Дніпро" приймав бельгійський "Брюгге".


 

Украинская молодежная сборная по самбо завоевала 19 медалей на чемпионате Европы, который прошел 17-19 апреля в сербском городе Нови Сад. Из полученных наград 4 - золотые, 9 - серебряные и 6 – бронзовые.


 

Бой Александра Усика и Андрея Князева за титул Интерконтинентального чемпиона WBO, который состоялся 18 апреля в Киеве и завершился победой украинца техническим нокаутом в восьмом раунде, стал в Украине самым рейтинговым спортивным событием 2015 года.
 


 

Півзахисник збірної України та дніпропетровського "Дніпра", Євген Коноплянка влітку стане вільним агентом, що робить його одним з найпомітніших футболістів на трансферному ринку. Задарма здобути Коноплянку планує багато клубів.


 

Новообраний президент Федерації футболу України Андрій Павелко заявив, що наступний чемпіонат Прем'єр-ліги відбудеться у новому форматі. Судячи з його заяви, 14 команд у чемпіонаті, як тепер, точно не буде.


 

В Польше состоялись сразу два крупных легкоатлетических марафона, где украинцы наибольшего успеха добились в Кракове. На пьедестал почета поднялись сразу два украинца.


 

Українець Ігор Радівілов виборов другу для України медаль на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики, який проходить в Монпельє (Франція). Наш гімнаст завоював "срібло", повідомляє офіційний сайт чемпіонату.


 

В суботу, 18 квітня 2015 року, у Тбілісі (Грузія) завершився останній вид програми Чемпіонату Європи з важкої атлетики - суперважка вагова категорія у чоловіків (+ 105 кг), де українець Олег Прошак завоював два "золота" та "бронзу".


 

Поздним вечером пятницы, 17 апреля, в киевском Дворце спорта завершились поединки между украинскими и российскими боксерами в рамках Всемирной серии бокса.