Пн, 2024-04-29, 13:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 59 60 61 62 63 ... 142 143 »

 

Днепропетровский "Днепр" вничью свёл выездной поединок полуфинальной стадии Лиги Европы против итальянского "Наполи". На гол Лопеса в концовке матча ответил вышедший на замену Селезнев, который забил первым же касанием.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Сегодня вечером, в 22:05, в Неаполе пройдёт первый полуфинальный матч Лиги Европы, в котором местный "Наполи" будет принимать днепропетровский "Днепр". Команда Мирона Маркевича, напомним, впервые в своей истории забралась так высоко в Еврокубках.


 

Дніпропетровський "Дніпро", який вперше у своїй історії дістався до півфіналу Ліги Європи, відправився на перший матч 1/2 фіналу турніру в Неаполь з 21 футболістом. Не зможе розраховувати Мирон Маркевич на Євгена Шахова, зате повернувся в стрій Матеус.


 

На прошедших выходных состоялся 22 тур украинской футбольной Премьер-лиги. Главной его сенсацией стала ничья "Волыни" и действующего чемпиона - донецкого "Шахтёра".


 

Українські дзюдоїсти завоювали три медалі на хорватському етапі Гран-прі, який завершився в Загребі. Володарями золотих нагород стали Георгій Зантарая та Яків Хаммо, "срібло" виграла Вікторія Туркс.


 

Футболісти київського "Динамо" здобули дев'яту перемогу в нинішньому чемпіонаті України серед команд Прем'єр-ліги і продовжують упевнено лідирувати в турнірній таблиці.
 


 

Команда українських шаблісток посіла там друге місце. Українська команда в складі Ольги Харлан, Аліни Комащук, Ольги Жовнір та Олени Кравацької завоювала "срібло", пропустивши вперед лише команду Франції.


 

Столичная Госавтоинспекция информирует, что 4 мая в 17 часов на НСК «Олимпийский» состоится футбольный матч 22-го тура Чемпионата Премьер лиги сезона 2014/2015 между командами ФК «Динамо» (Киев) - ФК «Говерла» (Ужгород).


 

У Мінську завершився чемпіонат Європи з художньої гімнастики, на якому в останній день розігрувалися медалі в окремих вправах. У вправі з булавами друге місце посіла українка Ганна Різатдінова.


 

Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) в напівлегкій вазі українець Василь Ломаченко здобув дострокову перемогу над пуерторіканцем Гамальєром Родрігесом та вдруге захистив чемпіонський пояс.


 

Перша ракетка України Еліна Світоліна виграла свій перший турнір WTA в цьому сезоні і четвертий в кар'єрі. У фіналі змагань українка змогла обіграти Тімею Бабош з Угорщини з рахунком 7:5, 7:6.


 

Дмитрий Янчук и Тарас Мищук стали лучшими среди европейских спортсменов в гребле на каноэ C2 на 1000 м. В Рачице (Чехия) завершились соревнования первого финального дня.


 

Український велогонщик Сергій Лагкуті виборов перемогу на міжнародній одноденці "Кубок Москви". Друге місце в підсумковому протоколі 148-кілометрової гонки на Воробйових горах посів ще один українець і партнер Лагкуті по команді Kolls Денис Костюк.


 

Украинская теннисистка Элина Свитолина вышла в финал турнира WTA с призовым фондом 250 тысяч долларов, проводящегося в марокканском Марракеше.
 


 

Українець Сергій Стаховський легко пробився в друге коло одиночного розряду на турнірі Асоціації тенісистів професіоналів (АТР) в Мюнхені (Німеччина) з призовим фондом 439,4 тисячі євро.