Пт, 2024-04-26, 12:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:12
Запуск нового телеканалу анонсував Княжицький
Інші останні Телевізійні новини
Новий телеканал з'явиться в українському ефірі в листопаді. Про це заявив народний депутат України Микола Княжицький (фракція " Батьківщина") в ефірі телеканалу ICT.

"Зараз я створюю новий канал", - повідомив Княжицький.

За його словами, він запрошує на свій телеканал журналістів, з якими разом працював на TВi.

"Я дуже сподіваюся , що ми знову повернемо ту хорошу сильну команду і доведемо, що в Україні може бути сильне незалежне телебачення", - зазначив Княжицький.

Княжицький також повідомив, що канал скоро почне своє мовлення.

"З листопада ми виходимо в ефір", - сказав Княжицький.

Раніше Княжицбкий очолював канал ТВі.

Як повідомлялось, у квітні на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також вказувалось, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман. Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук і власник ТВі Костянтин Кагаловський заявили про рейдерське захоплення каналу. Кагаловський заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії.

Екс-гендиректор ТВi, народний депутат Микола Княжицький тоді заявив, що Олег Радченко мав право призначити генеральним директором телеканалу ТВi  Шевченка замiсть Катеринчук.

Частина колективу ТВі оголосила страйк: до з’ясування ситуації зі справжнім власником журналісти телеканалу відмовляються виходити в ефір. Страйковий комітет телеканалу ТВі закликав відомих журналістів та публіцистів стати посередниками в конфлікті між творчим колективом і новим менеджментом каналу, а також  звернувся до представників іноземних держав в Україні з проханням  звернути увагу на ситуацію, що склалась довкола каналу і дати оцінку фактам цензури та тиску на колектив.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 927 | Додав: adminA | Теги: Запуск нового телеканалу .Княжицьки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]