Сб, 2024-04-27, 02:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:20
Зіграють 12 команд у наступному сезоні Прем'єр-ліги
Інші останні Спортивні новини

Президент УПЛ Володимир Генінсон спростував інформацію, що вже в наступному сезоні українська Прем'єр-ліга розширить свій склад до 16 клубів.

"Хочу однозначно повторити під запис: є рішення виконкому ФФУ, дирекції, є рішення і голосування всіх клубів – у наступному сезоні буде 12 команд.

Всі однозначно говорять, що ліга повинна бути розширена, але ніхто не каже, що вже з наступного сезону. У нас вже затверджено обмін між лігами. Плей-офф буде досить гарячий і цікавий.

Про 16 команд я дізнався, як і ви, з інтернету. Ні, це неправда, це не обговорюється. Ті люди, які намагаються це вкинути в пресу, хочуть набрати собі вістів або взагалі незрозуміло навіщо це роблять", – сказав Генінсон в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, що вищий дивізіон складався з 16 команд до сезону 2014/15. Потім склад учасників було скорочено до 12.

Зараз чемпіонат України проходить у два етапи: перший складається з 22-х турів, в яких всі грають з усіма, а в другому команди діляться на дві шістки.

Найкращі шість команд визначають чемпіона та учасників єврокубків, а гірші шість борються за виживання. Дві останні команди чемпіонату вилітають в Першу лігу, а клуб, що посів 10-е місце, грає стикові матчі за 3-ю командою Першої ліги.

Раніше повідомлялося, що Прем'єр-лігу можуть розширити до 16 клубів вже з наступного сезону.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 684 | Додав: adminA | Теги: наступний сезон Прем'єр-ліги, 12 команд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]