Чт, 2024-04-25, 02:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 144 145 146 147 148 ... 155 156 »

Автомобиль нырнул под асфальт

 

В Кременчуге спасатели изъяли автомобиль, провалившийся под асфальтовое покрытие.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Україна і Росія домовилися провести консультації щодо врегулювання питань, пов’язаних з інцидентом з українськими рибалками в Азовському морі, який стався 17 липня.


Поздно вечером в понедельник вечером в неспокойном районе Диамар провинции Гилгит-Балтистан на севере Пакистана была расстреляна группа пакистанских полицейских, расследовавших убийство иностранных альпинистов на Нанга-Парбат в ночь с 22 на 23 июня.



Служба надзвичайних ситуацій і екологічна інспекція не були відразу повідомлені про ситуацію на заводі "Стирол". Про це на брифінгу повідомив міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков.



Рибалка Олександр Федорович, який єдиний вижив після зіткнення українського баркаса з катером російських прикордонників в Азовському морі, стверджує, що росіяни навмисно їх протаранили.



Україна домагається повернення на Батьківщину рибалки, який вижив після аварії в Азовському морі, - 49-річного Олександра Федоровича, попри порушену проти нього в Росії кримінальну справу за незаконний вилов риби.




Водій і всі чотири пасажири Opel Omega загинули на місці. У мікроавтобусі перебували 14 людей. Загинули троє.




Оператор судна "Етель" (Etel), що захопили невідомі в лівійському Бенгазі, стверджує, що бандити висунули політичні вимоги.



Українські рибалки часто пропадають безвісти в прикордонних водах - про це повідомили жителі Новоазовського району Донецької області, звідки родом рибалки, загиблі в результаті зіткнення з російським сторожовим катером.



В Азовському морі в середу ввечері, 17 липня, перекинувся човен з українськими моряками при гонитві за ними російських прикордонників.




По словам Барбарош, ее телефон швырнул и разбил «верзила в штатском». На вопрос «что вы делаете?» он ответил: «Так это вы сами разбили телефон!»




Сьогодні, 11 липня, близько 8 години ранку, на 82-му км автодороги Луцьк-Ковель сталося зіткнення двох пасажирських автобусів.



Сьогодні в Полтаві представники громадськості і політичних партій провели біля облдержадміністрації мітинг на підтримку жителів Врадіївки і з вимогою відставки міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка.



В Азовському морі "кипить" метан. Берег біля дитячого оздоровчого табору "Космос", що в селищі Юріївка
, місцеві жителі інакше як мертвою зоною або проклятим місцем не називають.




В центрі Києва у п'ятницю ввечері, 28 червня, після дощу затопило одну з центральних вулиць – Еспланадну.