Сб, 2024-04-27, 00:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Поєдинок 23-го туру української футбольної Прем'єр-ліги між київським "Динамо" і дніпропетровським "Дніпром" (2:0), який відбувся 18 березня на НСК "Олімпійський", побив рекорд відвідуваності чемпіонату.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Багато оглядачів і навіть родичі жертв вибуху вважають їхню провину недоведеною, вказуючи на значні "пробіли", які залишило слідство.





МЗС Грузії звинуватив Росію в "спекуляціях" навколо ситуації в одному зі своїх регіонів - Самцхе-Джавахеті, де компактно проживає вірменське населення. На думку Тбілісі, загрози формування в цій місцевості незалежної держави немає, а за подібними заявами стоять певні сили в Росії.




Рік тому компанія Volkswagen показувала концепт-кар XL1, який, як повідомлялося, витрачає лише 1 літр палива на 100 кілометрів шляху, і ось отримали остаточне підтвердження, що така машина готова до запуску у виробництво.




У Лівії звільнено двох британських співробітників іранського телеканалу Press TV - кореспондента Ніколаса Девіса і телеоператора Гарета Монтгомері-Джонсона.




Літо прийде вже зовсім скоро, прогнозує астролог Владислав Росс. За його даними, кардинальної зміни погоди варто чекати після наступного нового Місяця – тобто після 19 квітня.



За словами очевидців, в районі Ель-Мезе чути стрілянину з кулеметів і гранатометів. До району введено важку артилерію. При цьому Ель-Мезе є одним зі стратегічно важливих районів сирійської столиці, який дуже добре охороняється.




Міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко, незважаючи на обіцянку, так і не оприлюднив документи, що свідчать про прозорість покупки за 400 млн доларів бурової установки West Juno.



Якщо я повернуся в Україну, мене закриють, а там придушать, і ніхто жодного слова не скаже. Я буду проходити процедуру надання притулку до кінця, а повернуся, коли януковицьку братію почнуть розвішувати на стовпах. Я допоможу, буду мотузки милом натирати.


Поєдинок 23-го туру української футбольної Прем'єр-ліги між київським "Динамо" і дніпропетровським "Дніпром" (2:0), який відбувся 18 березня на НСК "Олімпійський", побив рекорд відвідуваності чемпіонату. Протистояння зібрало на трибунах 68 014 глядачів.



Одразу п'ять торнадо обрушилися на округ Лінкольн в американському штаті Небраска, повідомляє в понеділок національна метеорологічна служба США. Як наслідок розбурханої стихії сильних пошкоджень зазнали будинки й автомобілі в Лінкольні.



20 березня в Києві мінлива хмарність, місцями невеликий короткочасний дощ, вітер західний, 7-12 м/сек., місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, вдень +9...+11 градусів.


Экс-губернатор штата Массачусетс Митт Ромни одержал в воскресенье, 18 марта, уверенную победу на первичных выборах (праймериз) кандидата на пост президента США от Республиканской партии в Пуэрто-Рико.



Каждый современный человек, который в наши годы может работать и больше десяти — двенадцати часов для достижения своей цели или же для успешного развития собственного бизнеса, очень хорошо знает и понимает, как важен в жизни здоровый сон.




Науковці з американського Університету Кларксона змогли добути струм із равликів. До равликових електростанцій навряд чи дійде. Однак автори експерименту вважають, що такий спосіб живлення мікросхем стане в пригоді в разі перетворення тварин.


Літо прийде вже зовсім скоро, прогнозує астролог Владислав Росс. За його даними, кардинальної зміни погоди варто чекати після наступного нового Місяця – тобто після 19 квітня.



Стокгольмский международный научно-исследовательский институт мира опубликовал отчет, согласно которому в 2007-2011 годах Сирия импортировала почти в 6 раз больше оружия, чем за предыдущую "пятилетку".



Ситуации в жизни бывают разные и никогда не знаешь, что может понадобиться тебе или твоему предприятию даже в ближайшие дни. Впрочем, именно поэтому нужно быть готовым к различным ситуациям в жизни, а также точно понимать истину — безвыходных ситуаций нет.



Закупівлі газу в країнах Європи можуть досягти третини всього обсягу його постачань в Україну - 10 млрд кубометрів, заявив раніше глава "Нафтогазу" Євген Бакулін.




19 березня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень невеликий дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +17...+19 градусів.