Пт, 2024-04-26, 23:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Нідерландець Хаг Бос два роки тому переніс операцію на стегні, а відколи опритомнів від анестезії - не припиняє сміятися.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Внук легенды Голливуда Омара Шарифа, обладателя двух "Золотых Глобусов" и номинанта на "Оскар", публично признался в том, что он гомосексуалист, наполовину еврей и поэтому боится возвращаться на родину в Египет.



Большинство людей, которые делают заказ генерального плана у ландшафтных дизайнеров для своего загородного дома, стараются не забыть о всех важных моментах, которые необходимо начертить на плане.




21 березня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями невеликий дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, удень +8...+10 градусів.



Бійня у єврейської школи в Тулузі, жертвами якої стали чотири людини, у тому числі троє дітей у віці від трьох до десяти років, - це "національна трагедія" для Франції, заявив президент Ніколя Саркозі, прибувши на місце НП. Він пообіцяв зробити все, щоб знайти вбивцю.




За перевезення Віктора Януковича протягом 2011 року вертольотом Agusta та літаком Falkon 900 державний бюджет заплатив компанії з Британських Віргінських островів 3,5 мільйона гривень.



"Якщо відмовлено мені, то кому ж тоді не відмовлено? Такої зневаги до мене не виявляв жоден з трьох попередніх президентів України. Якщо відмовлено всім громадянам (окрім державних посадовців), то кому ж тоді служить Президент?" - запитує у президента Лук’яненко.


Рідкісне явище – парад планет за участю Венери, Землі і Сонця – можна буде спостерігати в червні поточного року.




Вот и наступила весна, а за ней на всех нас ждет лето — период отпусков и развлечений. Стоит отметить, что это время года любят все — как маленькие дети, так и в преклонном возрасте старики.


Суд визнав неконституцiйним положення закону "Про засади запобiгання та протидiї корупцiї", згiдно з яким держслужбовцi й депутати мали декларувати свої витрати та витрати своїх родин вiд дня набуття чинностi цим законом 1 липня 2011 року.



 

Якщо раніше шпигунам доводилося займатися небезпечним стеженням і намагатися поставити пристрої прослуховування у всіх місцях, де буває людина, яка зацікавила розвідку, то сьогодні ситуація кардинально змінилася.


Учитель математики лицея Махатмы Ганди, расположенного в городе Сен-Андре, в одном из заморских регионов Франции, предпринял попытку самоубийства на территории школы.



В наше время большинство людей понимают, насколько важен в их жизни здоровый сон, а поэтому такие люди непременно покупают себе ортопедические матрасы.




До берегів Сирії прибув танкер Чорноморського флоту Росії "Іман". За даними джерел у штабі ЧФ, на борту танкера перебуває група спецназу.


Военно-воздушные силы России и конструкторское бюро "Сухой" продолжат доводить до ума российский самолет пятого поколения Т-50, который должен стать заменой устаревшим МиГ-29 и Су-27.



Для всех любителей космических баталий, которые обожают сражаться на просторах вселенной сидя за своим компьютером дома, появилась уникальная возможность испытать свое мужество с новой игрой dead space 2.




Міжарабський телеканал Al Jazeera отримав доступ до документів, в яких міститься підготовлена сирійськими спецслужбами стратегія придушення антиурядових виступів.




Італійська поліція затримала 16 суддів під час рейдів в околицях Неаполя. Ці арешти стали частиною масштабної операції в рамках боротьби з мафією.



Україні вигідне поліпшення відносин між Європейським Союзом і Росією. Таку думку Інституту Горшеніна висловив депутат, член Комітету з питань закордонних справ Європарламенту Адріан Северин, коментуючи парафування Угоди про асоціацію України з ЄС, заплановане на 30 березня.


Історія волинського Хатіко, схоже, закінчилася хепі-ендом. Собака майже рік виглядала свого господаря на узбіччі траси біля селища Маяки, яке знаходиться біля Луцька, їжу від чужих людей брала, але у двір ні до кого йти не хотіла. І от тепер її господар знайшовся.