Пт, 2024-04-26, 15:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Министр юстиции Великобритании Крис Грейлинг предложил ужесточить законодательство и сажать интернет-троллей в тюрьму на два года.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2014-10-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В интернете стартовал новый флешмоб #singforukraine - пользователей сети призывают исполнить национальный гимн в необычном месте и обнародовать видео.


 

Межкомнатная дверь обязана быть не только красивой, но и качественной. Только дверь, обладающая такими качествами, гармонично впишется в современный стильный интерьер.


 

21 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, місцями невеликий дощ, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, вдень +13...+15 градусів.


 

Київська митниця організувала цілодобову інформаційну підтримку для волонтерів, донорів гуманітарної, благодійної та технічної допомоги.


 

Санкції проти Росії за її агресію в Україні мають обмежений, але позитивний ефект, проте скоро єдність Євросоюзу у цьому питанні піддасться випробуванню.


 

В государственную собственность вернули 14 га земли в Буче под Киевом, которой владела семья экс-вице-спикера Верховной Рады Игоря Калетника, члена Коммунистической партии.


 

Під час тестування дрону для АТО з висоти пташиного польоту було знято будівництво маєтку родини Льовочкіних у Конча-Заспі під Києвом.


 

 

У минулі вихідні відбувся 9 тур української футбольної Прем'єр-ліги. Всі фаворити чемпіонату свої поєдинки виграли.


 

 

"У зону АТО завезена перша партія снайперських гвинтівок "Форт-301" від української компанії "Форт".


 

20 октября украинские парламентарии соберутся на внеочередное пленарное заседание для внесения изменений в закон о выборах.